Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

SEAT: Χορηγός του διαγωνισμού Formula 1 Student

Η SEAT είναι ο χορηγός της 6ης διοργάνωσης του διαγωνισμού Formula Student με τεχνική υποστήριξη και κριτές. Σε αυτόν συμμετέχουν 1.700 νέα ταλέντα από 68 ομάδες. Είναι οι μελλοντικοί μηχανικοί, οι οποίοι σχεδιάζουν και αναπτύσσουν τα δικά τους μονοθέσια αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Η SEAT συνεχίζει για έκτη συνεχόμενη χρονιά να στηρίζει την εφευρετικότητα των νέων ταλαντούχων ανθρώπων με την χορηγία της 6ης διοργάνωσης του διαγωνισμού Formula Student Ισπανίας που έγινε την Κυριακή 30 Αυγούστου στην πίστα της Βαρκελώνης-Catalunya.

Περισσότεροι από 1.700 φοιτητές μηχανολογίας χωρισμένοι σε 68 ομάδες εργάστηκαν για ένα χρόνο στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη κατασκευή του δικού τους μονοθέσιου αγωνιστικού αυτοκινήτου. Οι συμμετέχοντες φοιτητές ήταν από 13 διαφορετικές χώρες, όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές-μηχανικούς με βάση την ικανότητα τους για καινοτομία και δημιουργικότητα στην κατασκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Η SEAT ήταν για μία ακόμη χρονιά ο κύριος χορηγός της διοργάνωσης παρέχοντας τεχνική υποστήριξη από τους μηχανικούς του Τεχνικού Κέντρου της εταιρείας οι οποίοι έκριναν τις κατασκευές.

Αριθμός ρεκόρ συμμετεχόντων

Ο αριθμός των συμμετοχών στον διαγωνισμό Formula 1 Student Spain αυξάνεται σταθερά. Στην φετινή διοργάνωση συμμετείχαν, 500 περισσότεροι φοιτητές από το 2014. Η αύξηση αυτή επιβεβαιώνει την τεράστια δημοτικότητα του διαγωνισμού, ενός θεσμού που ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Ηνωμένες Πολιτείες το 1981 και διοργανώνεται στην Ισπανία τα τελευταία έξι χρόνια. Για τους συμμετέχοντες η πρόκληση ξεκινά πολύ πριν τα αυτοκίνητα τους αγωνιστούν στην πίστα. Αυτοί οι νέοι μηχανικοί, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται στο τέλος της ακαδημαϊκής τους εκπαίδευσης, έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις ιδέες τους σε όλα τα στάδια κατασκευής ενός αγωνιστικού οχήματος, από τον σχεδιασμό μέχρι την οδήγηση του.

Ανάπτυξη ταλέντων

Η χορηγία της SEAT στον διαγωνισμό Formula Student αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσης της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην εκπαίδευση, κατάρτιση και ανάπτυξη ταλέντων. Αυτός ο Πανεπιστημιακός διαγωνισμός αντιπροσωπεύει βασικές αξίες που καθημερινά εφαρμόζει η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η SEAT συνεργάζεται παράλληλα και με διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πανεπιστήμια και επαγγελματικές σχολές, με στόχο να διερευνήσει και να αναπτύξει το δυναμικό των νέων ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο με περισσότερες ευκαιρίες.

Read : http://www.newsbomb.gr/bombplus/aytokinhto/news/story/619924/seat-xorigos-toy-diagonismoy-formula-1-student-photos#ixzz3kOuja26N

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...