Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Σφοδρή επίθεση στον Παυλόπουλο από τον Λαφαζάνη στην παράδοση της διερευνητικής

Μετωπική επίθεση άνευ προηγουμένου στα πολιτικά χρονικά εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την παράδοση της διερευνητικής εντολής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο…

κ. Λαφαζάνης στις δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες απευθυνόμενος στον κ. Παυλόπουλο τόνισε ότι «κανείς δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα» για να λάβει την απάντηση από τον ΠτΔ «να είστε βέβαιος ότι θα τηρηθεί στο ακέραιο». «Αυτό θα το δούμε» ανταπάντησε ο κ. Λαφαζάνης σε κλίμα αμηχανίας μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ζήτησε για ακόμα μία φορά την διεξαγωγή σύσκεψης αρχηγών επικαλούμενος το Σύνταγμα.
Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο
«Ήρθα να παραδώσω την εντολή. Αξιοποιήθηκε. Μπορεί να μην έβγαλε κυβέρνηση, είδαμε όμως τους εκπροσώπους σχεδόν όλης της ελληνικής κοινωνίας. Πάνω απ» όλα είναι το Σύνταγμα και ο ελληνικός λαός. Δεν είναι οι αρχηγοί ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάνω από το Σύνταγμα. Νομίζω ότι σ» αυτή τη βάση πρέπει να υπάρξει ευρεία συνεννόηση ώστε να πάμε σε εκλογές και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός τηρώντας το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος» σημείωσε αναλυτικά ο κ. Λαφαζάνης.
«Ουδείς πολιτειακός παράγοντας είναι υπεράνω του Συντάγματος. Όλοι κρινόμαστε από την ιστορία βάση του Συντάγματος. Το Σύνταγμα εφαρμόζεται κατά το γράμμα και το πνεύμα. Να είστε βέβαιος ότι θα τηρήσω στο ακέραιο τις διατάξεις του Συντάγματος» απάντησε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
«Οι μεγαλύτερες αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές εκτροπές γίνονται στο όνομα της τήρησης του Συντάγματος. Δεν ξέρω να γράφει το Σύνταγμα για τλεφωνικές επικοινωνίες, λέει για φυσική συνάντηση των πολιτειακών παραγόντων. Αν αποκαταστήσουμε αυτό με τηλεφωνικές συνομιλίες θα κάνουμε λάθος» ανταπάντησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, με τον ΠτΔ να διαβεβαιώνει «να είστε βέβαιος ότι τηρείται το Σύνταγμα. Σας ευχαριστώ πολύ» και τον κ. Λαφαζάνη να καταλήγει «να το δούμε».

http://www.trelokouneli.gr/sfodri-epithesh-ston-paulopoulo-apo-ton-lafazanh-sthn-paradosh-ths-diereunhtikis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...