Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Σκληρή απάντηση Μαξίμου στη Λαϊκή Ενότητα τελικά του Λαφαζάνη

Απάντηση στην απόφαση των 25 βουλευτών, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, να συγκροτήσουν ενιαία ανεξάρτητη Κοινοβουλευτική Ομάδα και νέο κόμμα, επισημοποιώντας έτσι το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση,…

δίνουν κύκλοι του Μαξίμου.
Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για «αποτύπωση της επιλογής που είχαν κάνει να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα», όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σημειώνεται πως, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στη Λαϊκή Ενότητα προσχώρησαν, μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Στρατούλης, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ραχήλ Μακρή, Κώστας Ήσυχος, Κώστας Λαπαβίτσας, Στάθης Λεουτσάκος, Θανάσης Πετράκος και Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται να ενταχθεί σε δεύτερο χρόνο καθώς η ίδια κρίνει ότι υπάρχουν θεσμικά ζητήματα λόγω της θέσης της στην Προεδρία της Βουλής.
Εφόσον συγκροτείται σε Κοινοβουλευτική Ομάδα, η Λαϊκή Ενότητα μπορεί να πάρει διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης, καθώς διαθέτει περισσότερους βουλευτές από τη Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι.

http://www.trelokouneli.gr/sklhri-apanthsh-maximou-sth-la-ki-enothta-tou-lafazanh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...