Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Φανταστικά Ζώα και πού βρίσκονται»


Διαδραματίζεται στον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινκ και του Χάρι Πότερ


Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία, σε σενάριο της δημιουργού του μαγικού κόσμου του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, και σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Γέιτς, ξεκίνησε γυρίσματα στην Αγγλία.
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμης νέας ταινίας της Warner Bros. Pictures, «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» («Fantastic Beasts and Where to Find Τhem»). Η ολοκαίνουργια περιπέτεια διαδραματίζεται στον διάσημο κόσμο των μάγων που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, μέσα από την σειρά των best seller βιβλίων της, Χάρι Πότερ, τα οποία μεταφέρθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο κερδοφόρα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών.
Τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες, 17 Αυγούστου, στα studio της Warner Bros., στο Λίβσντεν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ».
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Έντι Ρέντμέιν («The Theory of Everything»), στον ρόλο του Νιουτ Σκαμάντερ, διακεκριμένου μαγοζωολόγου του Κόσμου των Μάγων, ο οποίος θα κάνει στάση στην Νέα Υόρκη, σε ένα από τα ταξίδια του για την αναζήτηση και καταγραφή μαγικών πλασμάτων.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Κάθριν Γουότερστον («Inherent Vice»), ως η Τίνα, η Άλισον Σούντολ («Dig», «Transparent»), ως η αδελφή της Τίνα, Κουίνι, ο βραβευμένος με Τόνι, Νταν Φόγκλερ («The 25th Annual Putnam County Spelling Bee»), ως ο Τζέικομπ, ο Έζρα Μίλερ («Trainwreck»), ως ο Κρέντενς, η δις βραβευμένη με Όσκαρ, Σαμάνθα Μόρτον («In America», «Sweet and Lowdown»), ως η Μέρι Λου, η Τζεν Μάρεϊ («Brooklyn»), ως η Τσάστιτι, η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ, ως η Μόντεστι και ο Κόλιν Φάρελ («The Lobster», «True Detective»), ως ο Γκρέιβς.
Κάνοντας το σεναριακό της ντεμπούτο στον κινηματογράφο, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ υπογράφει το σενάριο της ταινίας, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον χαρακτήρα της, Νιουτ Σκαμάντερ, και το εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται.
Παραγωγοί της ταινίας είναι ο Ντέιβιντ Χέιμαν, παραγωγός και των οκτώ κινηματογραφικών ταινιών «Χάρι Πότερ», μαζί με τους Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Στιβ Κλοβς και Λάιονελ Γουίγκραμ. Στην ομάδα παραγωγής συναντούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Διευθυντή Φωτογραφίας, Φιλίπ Ρουσελό («A River Runs Through It», ταινίες «Sherlock Holmes»), τον τρις βραβευμένο με Όσκαρ, καλλιτεχνικό διευθυντή, Στιούαρτ Κρεγκ («The English Patient», «Dangerous Liaisons», «Gandhi», ταινίες «Harry Potter»), την τρις βραβευμένη με Όσκαρ, ενδυματολόγο, Κολίν Άτγουντ («Chicago», «Memoirs of a Geisha», «Alice in Wonderland»), τον βραβευμένο με Όσκαρ Οπτικών Εφέ, Τιμ Μπερκ («Gladiator», ταινίες «Harry Potter»), τον υποψήφιο για Όσκαρ Οπτικών Εφέ, Κρίστιαν Μανζ, («Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1»), και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γέιτς, μοντέρ Μαρκ Ντέι (τελευταίες τέσσερις ταινίες «Harry Potter»).
Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και που Βρίσκονται» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες, στις 17 Νοεμβρίου 2016, από τηνTanweer.
 
 
http://www.newsbeast.gr/entertainment/cinema/arthro/1922523/xekinisan-ta-girismata-tis-polianamenomenis-tenias-fantastika-zoa-ke-pou-vriskonte

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...