Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ο 14χρονος που βγάζει χιλιάδες ευρώ απλά… τρώγοντας μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή !!!



Ακούγεται σαν τη δουλειά των ονείρων σας, αν δεν σας νοιάζει να πάρετε μερικά κιλά. Ο 14χρονος Κιμ Σουνγκ Τζιν από τη Σεούλ στην Νότια Κορέα κερδίζει χιλιάδες δολάρια κάθε βράδυ τρώγοντας μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή του.
Κατά την ώρα του φαγητού κάθε βράδυ, ο έφηβος μπαίνει online και τρώει τα αγαπημένα του φαγητά, όπως κινέζικο, πίτσα και τηγανητό κοτόπουλο καθώς παρακολουθείτε από εκατοντάδες, μερικές φορές και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.
Το πιο αστείο είναι ότι δεν ξεκίνησε το κανάλι για βιοποριστικούς λόγους, αλλά γιατί ήθελε παρέα για να μην τρώει μόνος του. Ξεκίνησε να το κάνει σε ηλικία 11 ετών και μέχρι σήμερα το πιο επιτυχημένο «επεισόδιο» του, έβγαλε 956 ευρώ σε μία νύχτα.


http://pestomou.info/%CE%BF-14%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AC/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...