Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Καμμένος: Γρήγορα στις εκλογές, στις 20 Σεπτεμβρίου


«Δεν αφορούν σε τίποτα οι συζητήσεις για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών»


«Πάμε μπροστά. Γρήγορα στις εκλογές, στις 20 Σεπτεμβρίου, για να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της, για να πάμε με σταθερότητα στο αύριο», τονίζει σε δήλωσή του για τις πολιτικές εξελίξεις ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Όπως σημειώνει, «δεν ωφελούν σε τίποτα οι συζητήσεις για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών. Δεν μπορεί να περιμένει ούτε η ελληνική οικονομία, που με τη νέα χρηματοδότηση πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή, με την κατάργηση των capital controls, αλλά ούτε σοβαρά θέματα, όπως το θέμα της μετανάστευσης».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «εκείνοι οι οποίοι σήμερα έρχονται να μιλήσουν για άλλες λύσεις, που δεν υπάρχουν, θα πρέπει να σκεφθούν ότι Ελλάδα εκτός Ευρώπης - με την επιθυμία ακόμα και των Γερμανών περί Grexit - σημαίνει τρία εκατομμύρια μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να πάρουν το "μαγικό χαρτί" για την Ευρώπη».
 
http://www.newsbeast.gr/politiki/ekloges2015/arthro/1923960/kammenos-grigora-stis-ekloges-stis-20-septemvriou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...