Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πανικός στο Ελ.Βενιζέλος από τους επιβάτες της Sky Greece Airlines που παραμένουν “εγκλωβισμένοι” για τέταρτη ημέρα στη χώρα μας!

Πανικός στο Ελ.Βενιζέλος από τους επιβάτες της Sky Greece Airlines που παραμένουν “εγκλωβισμένοι” για τέταρτη ημέρα στη χώρα μας!

Του Βασίλη Γραμμένου…
“Εγκλωβισμένοι” γεματοί οργή και αγανάκτηση  παραμένουν στη χώρα μας, για τέταρτη ημέρα, οι σχεδόν 300 επιβάτες της πτήσης GW411 με προορισμό την Νέα Υόρκη, αφού οι υπεύθυνοι της εταιρείας Sky Airlines, μετά την αρχική ματαίωση της πτήσης τους, φρόντισαν να τους ενημερώσουν ύστερα από 10 και πλέον ολόκληρες ώρες, πως δε θα πετάξουν την ώρα και την ημέρα που είχε προκαθοριστεί και που αναγράφοταν στο εισιτήριό τους, αλλά θα πρέπει να παραμείνουν στην Αθήνα, μέχρι νεωτέρας!
Πριν από λίγο οι επιβάτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονται “παρκαρισμένοι” τις τελευταίες ημέρες, αφού πρώτα είχαν επισκεφθεί το αεροδρόμιο για να μάθουν νεότερα χωρίς ωστόσο να λάβουν καμία ενημέρωση από κάποιον για το αν και πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους.
Η οργή και η αγανάκτηση όλων έχει ξεχειλίσει για την εταιρεία…”ΦΑΝΤΑΣΜΑ”, όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν οι εξαπατημένοι επιβάτες της, που δε λέει να δώσει ένα τέλος στην πολυήμερη ταλαιπωρία τους. Αντιθέτως, οι υπεύθυνοι είναι εξαφανισμένοι και επιδυκνείουν προτοφανή και προκλητική αδιαφορία για την κατάσταση που με δική τους ευθύνη έχουν βρεθεί όλοι αυτοί οι άνθρωποι.
Ανάμεσά τους, εκτός από άτομα με προβλήματα υγείας και μικρά παιδιά , βρίσκονται και άλλοι που κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους λόγω καθυστέρησης επιστροφής τους σ’ αυτήν, αλλά και μαθητές που έχουν ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο από την προετοιμασία τους για το νέο σχολικό έτος.
Όπως βέβαια είναι λογικό και αναμενόμενο, πολλοί απ’ αυτούς απειλούν με μηνύσεις και είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι και να δυσφημίσουν την αεροπορική εταιρεία που τους ενέπλεξε σε όλη αυτή τη διαδικασία δίχως να επιδείξει το στοιχειώδες ενδιαφέρον και να φροντίσει για την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Απορίας αξίο είναι το γεγονός, πως κανένας επίσημα δεν έχει πάρει θέση, ούτε καν κάποιος αρμόδιος από το Υπουργείο Μεταφορών, το οποίο έδωσε άδεια και φυσικά χώρο στο αεροδρόμιο σ αυτήν την εταιρεία, η οποία  έχει στο ενεργητικό της ένα μόλις αεροπλάνο για τα υπερατλατντικά της ταξίδια!!!

http://anatropionline.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...