Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας στον Alpha λέγοντας: «Έδωσα μια 17ωρη μαχη που κατέληξε σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα... »

Για τη 17ωρη Σύνοδο Κορυφής μίλησε στη συνέντευξή του στον Alpha ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας: «Έδωσα μια 17ωρη μαχη που κατέληξε σε ένα πολύ μεγάλο δίλημμα. Έδινα μάχη μέτρο προς μέτρο σε ένα σκληρό πλαίσιο που η πλειοψηφία…

των εταίρων είχαν τη θέληση να εκδικηθούν» και πρόσθεσε πως «Η ανάδειξη της δημοκρατίας ήταν πρόβλημα για μια Ευρώπη που είχε έλλειμα δημοκρατίας».
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η πλειοψηφία των εταίρων ήθελε να μας εκδικηθεί με Grexit «ένα σχέδιο ακραίων συντηρητικών δυνάμεων».
Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως«Υπήρχαν και αντίβαρα, κάποιες χώρες από τις οποίες είχαμε την συμπαράσταση. Όπως και χώρες εκτός Ευρώπης, ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα που φοβήθηκαν τη γενικευμένη αστάθεια».
Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως «μετά τις 17 ώρες είχα το δίλημμα αν θα σηκωθώ να φύγω που μου λέγε η καρδιά μου, και να γυρίσω πίσω ως ήρωας για κάποιες στιγμές, αλλά την επόμενη μέρα θα είχα να αντιμετωπίσω μια κρίση με πρωτοφανείς διαστάσεις».
«Η άλλη επιλογή ήταν να πάρω το πολιτικό κόστος μέσα στον κόσμο που με ψήφισε αλλά να αποτραπεί μια οικονομική καταστροφή. Αισθάνομαι δικαιωμένος από το αποτέλεσμα και περήφανος γι αυτή την επιλογή αφού ήταν μια επιλογή ευθύνης» δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως είχε πάρει την απόφαση από τις 12 Ιουλίου και συμπλήρωσε: «Μόλις η χώρα πάτησε σε στέρεο έδαφος πήγα σε εκλογές, την απόφαση αυτή την είχα πάρει στις 12 του Ιουλίου αλλά την υλοποίησα ένα μήνα μετά».
«Δεν ήταν επιλογή ούτε προγραμματική ούτε στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ ούτε δική μου η επιστροφή στη δραχμή διότι γνωρίζω καλά ότι δεν είναι επαναστατική επιλογή. Η Ευρώπη είναι ένα πεδίο πάλης, στο οποίο πρέπει να δώσουμε τη μάχη και εκτός αυτής δεν θα είναι καλύτερα τα πράγματα για τα λαϊκά στρώματα» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Ο ελληνικός λαός είναι στο κατάστρωμα και στη λάντζα την ώρα που κάποιοι είναι στην πρώτη θέση. Η λύση δεν είναι να πέσουμε στη θάλασσα αλλά να προσπαθήσεις να αλλάξεις τα πράγματα» είπε ο πρωθυπουργός σε μία παρομοίωσή του για την Ευρώπη.


video Newsbeast.gr


http://www.trelokouneli.gr/tsipras-ithelan-na-mas-ekdikhthoun-me-grexit/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...