Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κουβέλης: Αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις για την εκλογική σύμπραξη με ΠΑΣΟΚ

Την διαφωνία του με τις κινήσεις της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ στην κατεύθυνση της εκλογικής σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ, εκφράζει με δήλωσή του ο Φώτης Κουβέλης και προαναγγέλλει συνδιασκέψεις στελεχών και μελών του κόμματος.

Στην δήλωσή του ο κ. Κουβέλης αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για το γεγονός ότι η Δημοκρατική Αριστερά μετατρέπεται σε πεδίο αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων και πρακτικών ξένων προς τις παραδόσεις της ανανεωτικής Αριστεράς.
Μια μειοψηφία 35 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός – παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι 40 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τάχθηκαν κατά της εκλογικής σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ – υλοποιεί σχέδιο υφαρπαγής του τίτλου και διάλυσης του κόμματος.
Σε όλη την πολιτική διαδρομή μου υπηρέτησα με προσήλωση τη δημοκρατία. Το ίδιο θα πράξω και τώρα, συγκαλώντας άμεσα, ως ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, συνδιασκέψεις στελεχών και μελών του κόμματος, σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου θα προσδιορίσουμε τη στάση μας εν όψει των επικείμενων εκλογών.
Πιστεύω απόλυτα ότι η λύση για τον τόπο πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική».

http://www.trelokouneli.gr/koubelhs-antidhmokratikes-methodeuseis-gia-thn-eklogiki-sumpraxh-me-pasok/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...