Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ του ουτε του 3% ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ... μπας και μπουν στη βουλή...

Περίοπτη θέση δίνει το ΠΑΣΟΚ στον προεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, αφού οι... συνομιλίες για συνεργασία βρίσκονται στην τελική ευθεία.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος θα προσκληθεί απο το ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής που εχει προγραμματιστεί για το Σαββαροκύριακο που ερχεται.
Η συνεργασία των δυο  κομμάτων θα επικυρωθεί με την υποψηφιοτητα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Θεοχαρόπουλου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες. Την θέση αυτή κατείχε στις εκλογές του Ιανουαρίου ο Γιώργος Φλωρίδης αλλά δεν κατόρθωσε να εκλεγεί γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είχε το απαραίτητο ποσοστό.
Η συνεργασία ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ βρίσκει σύμφωνα τα στελέχη και των δύο κομμάτων, παρά κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις. Οι συνομιλίες ανάμεσα στα επιτελεία των δύο κομμάτων έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και μένει η επικύρωση της απόφασης για συνεργασία απο την ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, η οποία αναμένεται ως την Πέμπτη.
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/08/blog-post_8946.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...