Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

iPhone 6S και 6S Plus Η επίσημη αποκάλυψή τους ορίστηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου αλλα... διέρρευσαν οι τιμές τους....


Σε ρυθμούς προετοιμασιών κινείται η Apple, καθώς απομένουν λιγότερο από τρεις εβδομάδες μέχρι την παρουσίαση των νέων της iPhone 6s και 6s Plus. Η επίσημη αποκάλυψή τους ορίστηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου και οι προ-παραγγελίες μπορούν να ξεκινήσουν από την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών.

Το Techtastic.nl έχει λάβει πληροφορίες περί τιμολόγησης των δύο νέων συσκευών για την αγορά της Ολλανδίας: Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του συγκεκριμένου ιστότοπου έχουν στα χέρια τους τις τιμές των νέων iPhones που θα προσφέρονται μέσω των εκεί τοπικών παρόχων (KPN, T-Mobile και Vodafone). Για την έκδοση iPhone 6s Rose Gold τα νέα στοιχεία μας «προδίδουν» ότι δεν θα κυκλοφορήσει και θα υπάρξουν οι εκδόσεις σε ασημί, γκρι και χρυσό χρώμα.

Η εικόνα μας δείχνει ότι η πολιτική περί κοστολόγησης και για τα δύο νέα iPhone είναι η ίδια με το προηγούμενο «δίδυμο» της Apple. Μοναδική έκπληξη αποτελεί ότι παρά τα όσα ειπώθηκαν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν iPhone με αποθηκευτικό χώρο στα 16GB και θα έχουν όπως είναι λογική και την πιο προσιτή τιμή.

Στις ΗΠΑ τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής από 25 Σεπτεμβρίου και ίσως μια εβδομάδα να βρουν προορισμό και σε αγορές της Ευρώπης, όπως την Γερμανία και την Γαλλία.


http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=421617

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...