Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Παγκόσμιο σοκ: Ο δολοφόνος τραβούσε βίντεο ενώ σκότωνε τη δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν

Δείτε το βίντεο-σοκ που τράβηξε ο δράστης - «Παγώνει το αίμα» το σκηνικό που μεταδόθηκε live από το σταθμό: Ο δράστης άνοιξε πυρ, ενώ οι εργαζόμενοι του σταθμού WDBJ7 βρίσκονταν «στον αέρα» - Δυσαρεστημένος πρώην υπάλληλος του καναλιού της Βιρτζίνια ο δολοφόνος, ο οποίος αυτοκτόνησε, λίγες ώρες μετά την «εν ψυχρώ» εκτέλεση

Μία δημοσιογράφος και ένας εικονολήπτης του τηλεοπτικού δικτύου WDBJ-TV στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ έπεσαν νεκροί σε ζωντανή μετάδοση, όταν ένας άντρας άνοιξε πυρ τη στιγμή που έκαναν ρεπορτάζ στην πλατεία Μπριτζγουότερ.



Τα θύματα του δράστη είναι η Αλισον Πάρκερ και ο κάμεραμαν Ανταμ Γουάρντ, οι οποίοι τη στιγμή του εγκλήματος είχαν συνδεθεί ζωντανά με την εκπομπή για την οποία εργάζονταν για να καλύψουν ένα θέμα τουριστικού περιοεχομένου.

Η 24χρονη Πάρκερ συνομιλεί με μία γυναίκα, ωστόσο τις στιγμές ηρεμίας «διαλύουν» επτά πυροβολισμοί. Αμέσως μετά η δημοσιογράφος και η καλεσμένη της προσπαθούν να καλυφθούν, ενώ ακούγονται οι κραυγές αγωνίας της Πάρκερ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πλάνα που μεταδίδονται γίνονται ασταθή, καθώς και ο 27χρονος εικονολήπτης έχει «χτυπηθεί» από τις σφαίρες του δράστη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής στο στούντιο τρομαγμένη και με ανοιχτό το στόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά το μόνο που καταφέρνει να ψελλίσει είναι: «δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς έχει συμβεί».

Να σημειωθεί πως στο τελευταίο πλάνο του βίντεο του φόνου, καταγράφηκε και ο δολοφόνος, ο οποίος διακρίνεται με σκούρα ρούχα να κρατάει ένα όπλο και να αποχωρεί ψύχραιμα, πριν διακοπεί η ζωντανή μετάδοση.



Ποιος ήταν ο στυγνός δολοφόνος που αυτοκτόνησε
Ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν ο Δεύτερος, όπως είναι το όνομα του δολοφόνου, είχε εργαστεί στο παρελθόν για το WDBJ ως ρεπόρτερ, ενώ ήταν γνωστός με το όνομα Μπρους Γουίλιαμς, που χρησιμοποιούσε και στα κοινωνικά δίκτυα. Λίγες ώρες μετά το φόνο, και ενώ η αστυνομία τον είχε ήδη κατατάξει ως βασικό ύποπτο και τον κυνηγούσε, εκείνος άρχισε να ποστάρει στο λογαριασμό του στο Twitter. Μεταξύ των ποστ του, ανέβασε και δύο βίντεο που έδειχναν τον ίδιο να πλησιάζει τα θύματά του, να περιμένει πολύ κοντά τους και κατόπιν να πυροβολεί!

Ο στυγνός δολοφόνος, σύμφωνα με νέο βίντεο, κατέγραφε με κάμερα τις κινήσεις του και δημοσίευσε το βίντεο σε Facebook και Twitter πριν οι λογαριασμοί του απενεργοποιηθούν

Ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν εργάστηκε για το σταθμό WDBJ από το Μάρτιο του 2012 έως το Φεβρουάριος του 2013 ως δημοσιογράφος. Πληροφορίες αναφέρουν πως, κατά τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης είχε στείλει ένα κείμενο-μανιφέστο 23 σελίδων, στον τηλεοπτικό σταθμό ABC News, το οποίο εξετάζουν αυτή την ώρα οι Αρχές.

Ο ίδιος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, λίγες ώρες μετά το διπλό φονικό και ενώ επί πολλές ώρες η καταστασή του θεωρούταν «πολύ κρίσιμη», τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Οι αναρτήσεις αγάπης για τα δύο θύματα στο λογαριασμό του WDBJ7 στο Twitter




Συγκλονίζει, όμως, και η προσωπική ιστορία της Πάρκερ, η οποία είχε πρόσφατα γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της. Ο αρραβωνιαστικός της, Κρις Χερστ, ο οποίος εργάζεται ως παρουσιαστής στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό συντετριμμένος από τον χαμό της ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία του με την αγαπημένη του. Στη λεζάντα αναφέρεται: «Δεν το είχαμε μοιραστεί δημόσια, αλλά η Αλισον Πάρκερ και εγώ ήμασταν πολύ ερωτευμένοι.

Μόλις μετακομίσαμε μαζί. Είμαι μουδιασμένος». Σε άλλη ανάρτησή του γράφει: «Ήμασταν μαζί περίπου εννέα μήνες. Ήταν οι καλύτεροι εννέα μήνες της ζωής μας. Θέλαμε να παντρευτούμε. Είχαμε μόλις γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της. Ήταν η πιο λαμπερή γυναίκα που συνάντησα ποτέ. Για κάποιο λόγο με αγαπούσε. Αγαπούσε την οικογένειά της, τους γονείς της και τον αδελφό της».
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player http://www.protothema.gr/world/article/503464/ipa-mia-dimosiografos-kai-enas-kameraman-nekroi-apo-pura-agnostou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...