Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Στο ΙΚΑ Ορεστιάδας έφτιαξαν εξαμελή επιτροπή για να ελέγχει το… φωτοτυπικό!

Απλά δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον τόπο - Δείτε το σχετικό έγγραφο

 

Η είδηση θα μπορούσε κάλλιστα να φιλοξενείται σε κάποια σατυρική ιστοσελίδα. Δυστυχώς ωστόσο, όπως όλα δείχνουν είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Το έγγραφο που ακολουθεί δεν υπογράφηκε στη δεκαετία του '90, ούτε την περίοδο των παχιών αγελάδων και της διόγκωσης του Δημοσίου στα μέσα του 2000.
Εν έτει 2015 και διανύοντας τον έκτο χρόνο του κολαστηρίου των μνημονίων, στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ Ορεστιάδας συγκροτήθηκε εξαμελής Επιτροπή, η οποία πέρα από όλες τις υπόλοιπες εργασίες της, επιφορτίστηκε με το δυσβάσταχτο φορτίο του ελέγχου της εύρυθμης λειτουργίας του... φωτοτυπικού!
Μπορεί οι επιταγές των δανειστών για απολύσεις στο Δημόσιο και σμίκρυνση του δημοσίου τομέα να είναι λύση, μπορεί και όχι ή απλά να απαιτείται μία καλύτερη αναδιανομή του εργατικού δυναμικού.
Ο ορισμός ωστόσο εξαμελούς επιτροπής για να ελέγχουν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, τείνει δυστυχώς να επιβεβαιώσει τις ρήσεις των πλέον απαισιόδοξων, ότι απλά στην περίπτωση της Ελλάδας δεν υπάρχει σωτηρία...
Δείτε το έγγραφο



http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/1928170/examelis-epitropi-gia-na-elegchi-to-fototipiko

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...