Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Σάλος με κηδεία-υπερπαραγωγή αρχιμαφιόζου

Ελικόπτερο έριχνε ροδοπέταλα και ακουγόταν η μουσική από την ταινία «Ο Νονός»



Έντονο σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτη κηδεία στην Ιταλία, του αρχιμαφιόζου Vittorio Casamonicato. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 65χρονος, ήταν ισχυρό μέλος οικογένειας και ευθύνεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, χρηματικούς εκβιασμούς, τοκογλυφία και διακίνηση ναρκωτικών.
Η κηδεία του έλαβε χώρα σε προάστιο της Ρώμης, όπου τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με τον νεκρό ντυμένο με λευκά ρούχα και τη φράση «είσαι ο νέος βασιλιάς της Ρώμης, τώρα πρέπει να κατακτήσεις τον ουρανό». Η κηδεία-υπερπαραγωγή, ξεκίνησε με μια πολυτελή άμαξα με μαύρα άλογα που μετέφεραν το φέρετρο στην εκκλησία, ενώ ένα ελικόπτερο πετούσε ροδοπέταλα και τριαντάφυλλα! Φυσικά, η κηδεία είχε και μουσική υπόκρουση, από το έργο ο Νονός, με τον Αλ Πατσίνο στον ρόλο του Ντον Βίτο Κορλεόνε.
Ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο, ζήτησε από τον νομάρχη της Ρώμης να του παρουσιάσει μια αναλυτική έκθεση σχετικά με το συμβάν. Ο ιερέας, που τέλεσε την κηδεία, δηλώνει ότι δεν γνώριζε ποιος ακριβώς ήταν ο νεκρός.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/1920720/salos-me-tin-kidia-iperparagogi-archimafiozou

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...