Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ γρήγορης πληκτρολόγησης SMSΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ

Η Samsung διοργάνωσε ένα διαγωνισμό ταχύτητας στην πληκτρολόγηση SMS στο Λονδίνο με συμμετέχοντες όποιον περαστικό ήθελε.

Μία 27χρονη έτυχε να περνάει από εκεί με το φίλο της κι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και απ' οτι φάνηκε ήταν πάρα πολύ καλή με αποτέλεσμα να διεκδικεί με την επίδοσή της μία θέση στο βιβλίο Guinness.

Η Melissa Thompson πήρε ένα από τα νέα Galaxy S που βρίσκονταν εκεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού και πληκτρολόγησε το εξής SMS:
"the razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human" σε 25,94 δευτερόλεπτα καταρρίπτοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των 35,54 δευτερολέπτων, ενώ δήλωσε ότι...
εκείνη την στιγμή δεν ήταν και σε καμιά ιδιαίτερη φόρμα μιας κι έχει σταματήσει να στέλνει 40 με 50 sms στο αγόρι της καθημερινά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...