Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Εκπλήξεις στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας

Εκπλήξεις στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας
Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχασαν βαθμούς, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Πιο συγκεκριμένα, μετά τους δύο «αιώνιους», η ΑΕΚ υπήρξε το τρίτο «θύμα», καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν στο «Παμπελοποννησιακό» στάδιο της Πάτρας από την τυπικά γηπεδούχο Κέρκυρα με 2-1. Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Τσίγκα (17΄) και Επστάιν (54΄), ενώ για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς μείωσε ο Τζιμπούρ στο 64΄.
Αντίθετα, με σημαντική εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα ο Αρης. Στην πρεμιέρα της εφετινής διοργάνωσης οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας 1-0, με σκόρερ τον Οριόλ στο 27΄.
Επίσης, μετά από ένα εξαιρετικό ματς και με ανατροπές στο σκορ, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα. Τα γκολ του «Δικεφάλου» πέτυχαν οι Βιεϊρίνια (45΄), Τσιρίλο (47΄), Παπάζογλου (70΄), ενώ για την ομάδα των Σερρών σκόραρε ο Μπέλιτς (19΄, 55΄).
Τέλος, πρεμιέρα με πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη έκανε στην εφετινή διοργάνωση ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε στο Ηράκλειο του Εργοτέλη με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 4ο λεπτό με σουτ ο Λαδάκης, και αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε στον Μπέτο.
Τα αποτελέσματα
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-1
Λάρισα-Ατρόμητος 1-0
Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-1
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 0-1
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2
Καβάλα-Άρης 0-1
Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-1
   
 πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...