Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Βρισκόμουν στην Κω για διακοπές ... πλοίο Μαρία Σταρ


Βρισκόμουν στην Κω για διακοπές και ήθελα να περάσω απέναντι στην Τουρκία για μια μονοήμερη. Η ολη διαδικασία ειναι να βγάλεις εισιτήριο και να περάσεις απο τελωνείο για προσωρινή βίζα.Βγάλαμε εισητήριο απο την προηγούμενη μέρα σε πρακτορείο όπως μας είπανε στο λιμάνι της Κω για το πλοίο Μαρία Σταρ και θα φεύγαμε 9 το πρωί.

Την άλλη μέρα βρισκόμαστε μπροστά στο Μαρία Σταρ, όπου εκει εκεί μείναμε έκπληκτοι. Οι υπεύθυνοι του πλοίου μας είπαν πως δεν μπορούν να μας βάλουν μέσα επειδή δεν βγάλαμε εισητήριο απο αυτούς και.. βγάλαμε απο πρακτορείο.
Μας μιλούσαν και μας συμπεριφερόντουσαν σαν λεπροί και παρείσακτοι. Μας έλεγαν πως δεν
είμαστε "δικοί" τους και η συμπεριφορά τους αγενέστατη και απαράδεκτη. Με έκπληξη όμως διαπιστώναμε οτι βάζανε μέσα άτομα που δεν είχανε εισητήριο αλλά έβγαζαν απο το πλοίο εκείνη την στιγμή. Ενώ έλεγαν πως είναι πλήρες συνέχιζαν να βάζουν άλλο κόσμο, και μας φωνάζανε να διώχνουν και δεν μας αφήνανε να φύγουμε. Μας είπανε τα παράπονα σας στο πρακτορείο και έτσι κάναμε. Και το πρακτορείο ήταν ενήμερο αλλά δεν μας ενημέρωσανε απο πρίν. Τελικά φύγαμ! ε στις δωδεκα με άλλο πλοίο και επιστρέψαμε το βράδυ, όπου οι Τούρκοι μας συμπεριφέρθηκαν με πάρα πολύ ευγένεια.

Συμπέρασμα: Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να έχουμε ποτέ πολιτισμό και τρόπους, όσοι πάτε διακοπές Κω μην πάρετε ποτέ το Μαρία Σταρ για να πάτε Μπόντρουμ, Τουρκία. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι."

Πηγή : http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_875.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...