Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Anastacia: «Η Κύπρος είναι τουρκική!»

Anastacia: «Η Κύπρος είναι τουρκική!»
Πρώτα ήταν η Τζένιφερ Λοπέζ, ύστερα η Ριάνα τελικά οι Τούρκοι το φέραν από ‘δω, το φέραν από ‘κει, φαίνεται πως κατάφεραν να πείσουν ένα μεγάλο όνομα για να τραγουδήσει στα κατεχόμενα.







Η εκλεκτή; Η γνωστή τραγουδίστρια Anastacia η οποία πιστεύει ότι η Κύπρος είναι τουρκική!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η Anastacia έχει αναρτημένη την ημερομηνία επίσκεψης στακατεχόμενα. Στις 25 Σεπτεμβρίου η γνωστή τραγουδίστρια με τη μπάσα φωνή θα επισκεφθεί το Porto Cratos στα κατεχόμενα για να ερμηνεύσει τα τραγούδια της, δύο μέρες μετά μάλιστα την εμφάνιση της στην Αθήνα!
Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική… παρασπονδία της ξανθιάς τραγουδίστριας καθώς στην ιστοσελίδα της αναφέρει -πολύ φυσικά- την Κύπρο ως τούρκικη!
Προκλητικό θα λέγαμε miss Anastacia… Δεν ξέρετε που δεν ξέρετε -προφανώς- ούτε γεωγραφία ούτε ιστορία, γιατί δε ρωτάτε πρώτα; Εκτός αν έγινε συνειδητά οπότε να λάβουμε και εμείς τα μέτρα μας…
Δύο μέρες πριν τραγουδά... στην Αθήνα!
Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι πως η τραγουδίστρια θα τραγουδήσει στις 23 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, για να εμφανιστεί στο μουσικό διαγωνισμό Eurovoice. Περιμένουμε με ενδιαφέρον ποια θα είναι η συνέχεια, αλλά το σίγουρο είναι πως η Anastacia θα μάθει καλύτερα την ιστορία της Κύπρου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...