Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Όπλα μαζί με βιβλία πουλούσε... 49χρονος στις Μοίρες!


Το βιβλιοπωλείο του σε κέντρο πώλησης όπλων και φυσιγγίων είχε μετατρέψει ένας 49χρονος από τις Μοίρες, ο οποίος συνελήφθη για τις περίεργες -όπως αποδείχθηκε- συναλλαγές μέσα στο βιβλιοχαρτοπωλείο που διατηρεί.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι οποίες είχαν περιέλθει στην Αστυνομική Υπηρεσία ότι ο ανωτέρω συλληφθείς προμηθεύεται και εμπορεύεται στο κατάστημα του που βρίσκεται στην πόλη των Μοιρών, όπλα και φυσίγγια, άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς έστησαν επιχείρηση παρακολούθησής του. Τη στιγμή που έκριναν κατάλληλη οι αστυνομικοί του ΤΑΕ μετέβησαν στο κατάστημά του όπου έκαναν έρευνα. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά χίλια εκατό εξήντα πλήρη φυσίγγια κρότου διαμετρήματος 8 mm και 9mm, καθώς και ένα πιστόλι κρότου εύχρηστο μάρκας VALTRO mod. mini 9 με αριθμό F35669 ιταλικής προέλευσης. Ευρήματα την κατοχή των οποίων ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.


http://www.protothema.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...