Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Παναθηναϊκός : 1-1 με την Ξάνθη στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα και είναι ότι χειρότερο να κυνηγά με το καλημέρα, μετά την απώλεια
 των 2 βαθμών στο ισόπαλο 1-1 με την Ξάνθη στη Λεωφόρο. Το στοίχημα τώρα, ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι να μη χαθεί η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Ο Γ. Τριανταφυλλίδης σχολιάζει και τη μεταγραφή του Λουίς Γκαρσία.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και οι παίκτες του Νιόπλια "πέταξαν" δύο πολύτιμους βαθμούς στην πρεμιέρα της Super League. Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, σκόραραν νωρίς με τον Πετρόπουλο και θα μπορούσαν να καθαρίσουν από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με τις ευκαιρίες του Γκοβού. Οι "πράσινοι" είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και με βάση την εικόνα των πρώτων 45 λεπτών, έδειχναν πως θα πάρουν τη νίκη.



Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξέχασε να βγει στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου! Μία ομάδα ασύνδετη, με μεγάλα κενά στις γραμμές της και σαν να μην έφταναν αυτά, ήρθε και το γκολ-δώρο της άμυνας του "τριφυλλιού" στους παίκτες της Ξάνθης. Και μετά δεν υπήρξε καθαρό μυαλό αλλά και ο κόσμος για να "σπρώξει" την ομάδα, το άγχος κυριάρχησε και η πρώτη "γκέλα" αποτελεί πραγματικότητα.


Κι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν ήθελε και πολύ σε μία αντεπίθεση να γίνει το 1-2! Πραγματικά ένας αγνώριστος Παναθηναϊκός προς το χειρότερο. Και τα αστέρια του "τριφυλλιού" όπως οι Λέτο-Γκοβού-Νίνης βρέθηκαν σε κακή βραδιά, ενώ εμφανής ήταν η απουσία του Σισέ.


Ηρεμία-ηρεμία-ηρεμία! Αυτό είναι πλέον το μεγάλο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς για την ομάδα δεν υπάρχει άμεσα παιχνίδι και η πολύ κουβέντα, που πολλές φορές οδηγεί σε γκρίνια, είναι ότι χειρότερο σε διάστημα που υπάρχει διακοπή. Και μία διακοπή που μπορεί να φτάσει μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνει η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, καθώς το παιχνίδι με τον Άρη, στις 11 Σεπτεμβρίου, πιθανότατα θα αναβληθεί λόγω της ΔΕΘ.


Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει - όπως όλα δείχνουν - τις μεταγραφικές του κινήσεις με την απόκτηση του Λουίς Γκαρσία. Ο Ισπανός μέσο-επιθετικός στα 32 του χρόνια είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα και παρά το γεγονός πως η καριέρα του βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη (Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης), ο οποίος έχει την ευκαιρία στον πρωταθλητή Ελλάδος να "ξαναφτιάξει" το όνομα του.


Στο 4-2-3-1 του Νιόπλια μπορεί να αγωνιστεί και στις 3 θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερος επιθετικός σε σύστημα 4-4-2. Ο κλασσικός φορ δεν είναι. Και για αυτό ίσως ο Έλληνας τεχνικός άφησε ανοιχτό το παράθυρο για μία ακόμη μεταγραφή, εφόσον φύγουν αυτοί που δεν υπολογίζονται.



Υ.Γ. Είναι εμφανής η απουσία ενός γενικού αρχηγού ("ποδοσφαιράνθρωπου") που θα "ταρακουνήσει" τους παίκτες όταν χρειάζεται ή ακόμη θα "βάλει" στη θέση τους αυτούς που θα φωνάζουν από την αντίπαλη ομάδα, όπως έγινε στο ματς της Λεωφόρου με τους παράγοντες της Ξάνθης που κάθονταν πάνω από τον πάγκο και τα "έψελναν" στο διαιτητή.
 
 
Πηγή: contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...