Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τα τερτίπια της Millennium Bank


Διατηρώ λογαριασμό μισθοδοσίας στην Millennium περίπου 5 χρόνια. Στον λογαριασμό είναι συνδεδεμένα ένα καταναλωτικό δάνειο και μια πιστωτική κάρτα. Το δάνειο πληρώνεται κάθε 30 του μήνα και η κάρτα κάθε 20 του μήνα. Ο μισθός μου ''μπαίνει'' κάθε 23 του μήνα...
Στις 30 λοιπόν το δάνειο πληρώνεται κανονικά. Αν δεν βρει λέφτά στο λογαριασμό τα παίρνει στις 23 του επόμενου μήνα με τους τόκους καθυστέρυσης φυσικά. Η κάρτα αν δεν βρει χρήματα στις 20 δεν τα παίÏ! �νει στις 23. Περιμένει στις 20 του επόμενου που φυσικά πάλι δεν έχει χρήματα γιατί πληρώνομαι στις 23. Το χειρότερο είναι πως δεν ενημερώνουνε τους 3 πρώτους μήνες για καθυστέρηση πληρωμής. Σε τοκίζουνε με 18% συν τους τόκους καθυστέρυσης.Τον 4ο μήνα αποφασίζουνε να δεσμεύσουνε από την μισθοδοσία τίς δόσεις 4 μηνών φορτωμένες με 18% συν τα καθυστερούμενα τα οποία θα πάρει η κάρτα στις 20 του επόμενου μήνα. Δηλαδή δεσμεύουνε τα χρήματα στις 23 για να πληρωθεί η κάρτα στις 20 του επόμενου. Βέβαια η κάρτα δεν πληρώνεται γιατί στις 30 τα χρήματα που είν! αι δεσμευμένα τα δίνουν στο δάνειo και η κάρτα παραμένει και πάλι σε καθυστέρηση. Βέβαια,δεν μπορώ να πω,με καλέσανε για διακανονισμό. Όχι όμως της κάρτας μόνο. Αλλά και του δανείου,που δεν είχε καθυστέρηση. 5000 ευρώ το υπόλοιπο του δανείου τοκισμένο με 10,5% ΣΥΝ 1200 ΕΥΡΏ Η ΚΆΡΤΑ ΤΟΚΙΣΜΈΝΗ ΜΕ 18,5% σύνολο 6200 ευρώ. Για την αποπληρωμή βγάζουνε δάνειο 6200 ευρώ με επιτόκιο 12,5%. Μα,πράγματι,τόσο πολύ υποτειμούν την νοημοσύνη μου? Κύριου της Millennioum μόλις χάσατε έναν πελάτη. Ελπίζω να παραδειγματιστούν και άλλοι που θεωρείτε κουτούς και να με ακολουθήσουν. Η μόνη λύση που μου απομένει είναι να! αλλάξω τράπεζα για την μισθοδοσία μου.

Πηγή : http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/millennium-bank.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...