Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΡΩΜΑΝΟΥ Με συνέντευξή της σε ιστοσελίδα για ενήλικες, η Νικολέτα Ρωμανού διαψεύδει τον... εαυτό της


«Μασάει» τα λόγια της, βρίζει και πέφτει σε αντιφάσεις το κορίτσι-σκάνδαλο
Φάσκει και αντιφάσκει σε συνέντευξή της σε ιστοσελίδα για ενήλικες η Νικολέτα Ρωμανού, η οποία συμμετείχε στο διαγωνισμό Playmate 2010, για τις ροζ αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Το ηχητικό υλικό -στην αγγλική γλώσσα, αφού δεν μιλάει ελληνικά- των δηλώσεων του μοντέλου από τη Ρουμανία, και της συνέντευξής της στο “Ciao” magazine, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και καταρρίπτει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

Τελικά η Νικολέτα Ρωμανού πρέπει να αποφασίσει για τη στάση και τις θέσεις της συνολικά και να μην πέφτει σε αντιφάσεις για τη συμμετοχή της ή μη σε καυτά DVD και σε ιστοσελίδες για συνοδούς. «Δεν νομίζω να μιλάνε για μένα…», μας τόνισε για τις φημολογούμενες ερωτικές ταινίες σε συνέντευξη που μας παραχώρησε στο προηγούμενο τεύχος του “Ciao”, κάτι που φέρεται να ανασκευάζει σε διάστημα λίγων ημερών, αφού… θυμήθηκε πως είχε πρωταγωνιστήσει σε ηλικία 18 χρονών! Συγκεκριμένα, σε αυστηρά πριβέ ιστοσελίδα για ενήλικες φιλοξενούνται δηλώσεις της, στις οποίες καταφέρεται εναντίον όλων με άκρως υβριστικούς χαρακτηρισμούς και υποστηρίζει ψευδώς: «Όσα γράψανε είναι ψέματα, αφού ποτέ κανένας δεν μου τηλεφώνησε στη Ρουμανία.» Μάλλον, μετά από το ατυχές ατόπημά της, -εκτός από τα αμφιλεγόμενα DVD- θα πρέπει να μας πείσει πως και το… CD με το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξής της που έχουμε στην κατοχή μας ανήκει σε σωσία της από το Βουκουρέστι! Και, ως δια μαγείας, η «άγνωστη» απαντά και στο προσωπικό της κινητό τηλέφωνο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...