Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Δυναμικό παρών από φιλόζωους εθελοντές.


Σήμερα Κυριακή 29/8 πραγματοποιήθηκε εθελοντική επίσκεψη στο Κυνοκομείο του Δήμου Ρόδου. Οι περίπου 30 εθελοντές Ελληνες και ξένοι έπλυναν και απολύμαναν τα κλουβιά των σκύλων. Τα πάνω από 200 σκυλιά που φιλοξενούνται παρακαλούν για τη βοήθειά σας...

Υπάρχουν μεγαλόσωμα, μικρόσωμα, καθαρόαιμα λυκόσκυλα, chow chow, labrador, κυνηγόσκυλα, ημίαιμα, κουτάβια. Τα περισσότερα είναι στειρωμένα και σε καλή κατάσταση, αλλά υπάρχουν και άρρωστα ή που χρειάζονται χειρουργείο.

Ανοίξτε τη καρδιά σας και υιοθετήστε ένα, ακόμα κ αν χρειάζεται μια μικρή θεραπεία για κάποιο δερματικό πρόβλημα. Σταματήστε να τα φοβάστε και χαρίστε τους ένα σπίτι! Ηταν τόσο χαρούμενα που είδαν τόσο κόσμο! Βγήκαν όλα τους εναλλάξ απ τα κλουβιά τους, έτρεχαν χαρούμενα και μετά τα περισσότερα ξανα μπαιναν στα κλουβάκια τους ευτυχισμένα, από μόνα τους!!!

Με λύπη είδαμε φιλόζωους να λογομαχούν με τη διοίκηση του Κυνοκομείου. Ναι τα ζώα είναι πολλά, ναι οι υιοθεσίες δεν προωθούνται στο βαθμό που θα έπρεπε ή οι στειρώσεις δεν γίνονται όσες θα πρεπε. Τα ζώα όμως είναι εκεί, ζωντανά, κάθε μέρα και περιμένουν από εμάς βοήθεια και όχι λόγια. Ας αλλάξουμε εμείς την κατάσταση και ας προσφέρουμε τις γνώσεις μας για να ενισχυθεί η βοήθεια προς τα ζώα.

''Ας ελπίσουμε κάθε εβδομάδα, κάθε φορά που κάποιος από εμάς θα έχει λίγο ελεύθερο χρόνο, να τον αφιερώνουμε στη βόλτα και την κοινωνικοποιήση αυτών των πλασμάτων. Διαδώστε στους φίλους σας για το Κυνοκομείο, ζητήστε τους να υιοθετούν σκυλιά από εκεί και να μην αγοράζουν τα κουτάβια των pet shops!'', δήλωσε η Κλειάννα Μαλαματίνα.  p.radespoto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...