Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Πτώση αεροσκάφους με 42 θύματα στην Κίνα


Υπάρχουν επιζώντες και τραυματίες νοσηλευόμενοι.
Επιβατικό αεροπλάνο της «Henan Airlines» με 91 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα συνετρίβη αργά την Τρίτημ στη βορειο-ανατολική Κίνα, μεταδόθηκε από το πρακτορείο «Νέα Κίνα».
Η κρατική τηλεόραση της Κίνας μετέδωσε ότι υπάρχουν καταμετρημένοι 42 νεκροί στον τόπο συντριβής του επιβατικού αεροπλάνου. Μετέδωσε, επίσης, για «τουλάχιστον 49 επιζώντες, πολλοί από τους οποίους, όμως, νοσηλεύονται στα τοπικά νοσοκομεία».
Το αεροπλάνο, σύμφωνα με τη «Νέα Κίνα», συνετρίβη στη δυτική επαρχία Εϊλονγκτζιάνγκ και είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Γιατσούν, περίπου στις 22.00 τοπική ώρα, με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο στο Χαρμπίν, την επαρχιακή πρωτεύουσα. Πρόκειται για αεροπλάνο τύπου «Εμπράερ 190» βραζιλιάνικης κατασκευής.
Στον τόπο συντριβής του αεροσκάφους, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της απογείωσης, εργάζονται εδώ και πολύ ώρα τα συνεργεία διάσωσης σε συνεργασία με την πυροσβεστική, πρόσθεσε το «Νέα Κίνα».
   
 πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...