Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Πρεμιέρα με ήττα για τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λίγκα

Πρεμιέρα με ήττα για τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λίγκα
Οι «ερυθρόλευκοι» αν και προηγήθηκαν με 0-1 ηττήθηκαν με 2-1 από τον Ηρακλή.
Οι «ερυθρόλευκοι» επαναπαύθηκαν στο υπέρ τους σκορ στο «Καυταντζόγλειο» (59' Μήτρογλου), σπατάλησαν όσες ευκαιρίες δεν προσέκρουσαν στον Ελευθερόπουλο και ο Ηρακλής τους τιμώρησε με το τελικό 2-1.
Επική ανατροπή για τον «Γηραιό», που δεν παραιτήθηκε ποτέ και με δύο «ροπαλιές» σε οκτώ λεπτά (79' πεν. Μάρα, 86' Βέλλιος) άφησε… στον τόπο την ομάδα του Βαλβέρδε.
Στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε βασίστηκε όλη την χρονιά σε 13-14 ποδοσφαιριστές. Η νέα εποχή στο λιμάνι έφερε αρκετές αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ και το έργο του Βάσκου προπονητή είναι σαφώς πιο δύσκολο στην προσπάθειά του να βρει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το σύστημα 4-4-1-1.
Στην επίσημη επιστροφή του, επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη, με την άμυνα να αποτελείται -από τα αριστερά προς τα δεξιά- από τους Χολέμπας, Αβ. Παπαδόπουλο, Μοντέστο και Τοροσίδη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ντεμπούτο για τον Μοϊσές στον άξονα, όπως λίγο έως πολύ αναμενόταν παρότι είχε λίγες προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες, δίδυμο με τον Ντουντού.
Στα άκρα της μεσαίας γραμμής ο Ριέρα (αριστερά) με τον Φετφατζίδη (δεξιά), αντί του Ρόμενταλ που ίσως να περίμεναν οι περισσότεροι. Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη έγινε με τον Φουστέρ, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Ιμπαγάσα σε δημιουργικό ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο (Μήτρογλου).
Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ένα εύλογο διάστημα για να «δέσει». Οι σαρωτικές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι στο ρόστερ του δεν του έχουν επιτρέψει γίνει ακόμη ομάδα. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρε κόντρα στον Ηρακλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που θύμισε συνάντηση… γνωριμίας για τους παίκτες του Βαλβέρδε.
Στο πρώτο 45λεπτο, ο Ηρακλής είχε μία κλασική ευκαιρία να προηγηθεί σε κεφαλιά του Κατσικά (έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Χολέμπας), όπως και ο Ολυμπιακός, όμως έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Ελευθερόπουλο που βγήκε νικητής στα τετ-α-τετ με τον Ριέρα και τον Μήτρογλου.
Η είσοδος του Ιμπαγάσα (αντί του Μοϊσές) με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, ο οποίος δημιούργησε ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Από αυτές κατάφερε να αξιοποιήσει μόνο μία, με το εξαιρετικό πλασέ του Μήτρογλου από τα όρια της περιοχής να καταλήγει στα δίχτυα.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κλισέ, αλλά και μεγαλύτερη αλήθεια από τον νόμο του ποδοσφαίρου. Όταν χάνεις την μία φάση πίσω από την άλλη κάποια στιγμή η μπάλα θα… αναπαυτεί στην δική σου εστία. Με τέρματα των περσινών «δήμιών», του Μάρα και του Βέλλιου που πέρασαν αλλαγή στο β’ ημίχρονο, ο Ηρακλής έκανε την ανατροπή φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη. Ο πρώτος με πέναλτι και ο δεύτερος με ψύχραιμο πλασέ σφράγισαν με τα γκολ και την εμφάνισή τους την επικράτηση της ομάδας τους.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Καρλίνιος (67' Βέλλιος), Παπαστεριανός, Κομπαγιάσι, Πίτου Γκαρσία (62' Σολτάνι), Μάρα, Σίσιτς (75' Βουτσιάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Χολέμπας, Αβ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Τοροσίδης, Μοϊσές (46' Ιμπαγάσα), Ντουντού, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα (74' Μιραλάς), Μήτρογλου (61' Πάντελιτς).

Πηγή: SPORT-FM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...