Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

Εξιχνίαση βιασμού από την Ασφάλεια Ρεθύμνου

Εξιχνίαση βιασμού από την Ασφάλεια Ρεθύμνου
Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Ρεθύμνου υπόθεση βιασμού 28χρονης αλλοδαπής, στις 12-8-2010 στο Ρέθυμνο. Ύστερα από έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι δράστης είναι 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, κάτοικος Ρεθύμνου, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και ομολόγησε την πράξη του.
Η Γαλλίδα τουρίστρια προέβη στην καταγγελία όταν μετά τη διασκέδασή της σε μπαρ της παραλιακής με τον 29χρονο, την ταυτότητα του οποίου αγνοούσε, έφυγε μαζί του. Ο 29χρονος, όμως, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου σύμφωνα με τη Γαλλίδα τη βίασε. Ξημερώματα, η νεαρή Γαλλίδα έφτασε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε το βιασμό της από τον άγνωστο άνδρα.
Ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας, η Ασφάλεια Ρεθύμνου κατάφερε να εξακριβώσει την ταυτότητα του βιαστή.
Ο 29χρονος κρατείται στην Ασφάλεια, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.

πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...