Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Χιλιάδες νεκρά ψάρια στις εκβολές του Μισσισιπή, στη Λουϊζιάνα


Οι αρχές ερευνούν αν η διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού μπορεί να προκάλεσε το γεγονός.
Χιλιάδες νεκρά ψάρια βρέθηκαν στις εκβολές του Μισσισιπή, στη Λουϊζιάνα, και οι αρχές ερευνούν το κατά πόσον η διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού μπορεί να προκάλεσε το γεγονός αυτό, γράφει σήμερα η εφημερίδα The New Orleans Times-Picayune.
Τα ψάρια βρέθηκαν την Κυριακή να επιπλέουν στην επιφάνεια του νερού και μαζεύτηκαν μέσω των πλωτών φραγμάτων που έχουν αναπτυχθεί για την καταπολέμηση της πετρελαιοκηλίδας, αναφέρει η εφημερίδα.
«Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, υπάρχουν χιλιάδες νεκρά ψάρια, και μιλάω για 5.000 έως 15.000», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Κρέγκ Ταφάρο, πρόεδρος της ενορίας (κομητεία) του Αγίου Βερνάρδου (Λουϊζιάνα), τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα.
Το πετρέλαιο έχει φθάσει στην περιοχή αυτή και οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας για την πανίδα και την αλιεία της Λουϊζιάνας έλαβαν δείγματα του νερού, πρόσθεσε ο τοπικός αξιωματούχος, διευκρινίζοντας ότι μεταξύ των νεκρών ζώων υπάρχουν καβούρια, σαλάχια, χέλια, γουρουνόψαρα και κόκκινα μυλοκόπια.
Η ίδια πηγή τέλος πρόσθεσε, «δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε βιαστικά συμπεράσματα, διότι μερικές φορές έχουμε προβλήματα οξυγόνου στο νερό που σχετίζονται με το φράγμα Bayou La Loutre», κοντά στις εκβολές του Μισισιπή.

πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...