Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ABANDONED 2010 - μια καλη ταινια αφιερωμενη στην Brittany Murphy!

ABANDONED 2010










Γλώσσα: ΑΓΓΛΙΚΑ
Κατηγορία: ΘΡΙΛΕΡ, ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ, ΔΡΑΜΑ.
Διάρκεια: 93 ΛΕΠΤΑ
Σκηνοθεσία: Michael Feifer
Σενάριο: Peter Sullivan, Jeffrey Schenck, Peter Sullivan.
Χώρα παραγωγής: Η.Π.Α.
Τοποθεσία γυρισμάτων: Los Angeles, California, USA
Πρωταγωνιστούν: Brittany Murphy, Dean Cain, Stan Bly, Peter Bogdanovich, Javen Campbell, Crystal Leah Chacon, Caia Coley, Kat Delancey, Diane Healey, Kristen Kerr, cott Anthony Leet, Jay Pickett, Mimi Rogers, Tino Struckmann, Tara Subkoff, Tim Thomerson, Adam Weinberg, America Young

www.imdb.com/title/tt1470171/

ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Στο Λος Άντζελες του σήμερα η Mary Walsh, είναι διευθύντρια μιας τράπεζας και διατηρεί μια σχέση με τον Κέβιν Peterson.  Μια ωραία ημέρα η Mary συνοδεύει τον σύντροφο της σε ένα νοσοκομείο για μια ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση των συνδέσμων του αριστερού γονάτου του. Μια επέμβαση η οποία πρέπει να εκτελεστεί από το Δρ Harding. Η Μαίρη είναι ενδεής γυναίκα που μόλις έχασε τη μητέρα της και άρχισε μια σχέση με τον Kevin πριν από τέσσερις μήνες. Ο Kevin εξακολουθεί να φοράει νάρθηκα στο αριστερό πόδι του, και λίγο πριν την επέμβαση τον αναλαμβάνει η νοσοκόμα Amanda η οποία ζητά από την Mary να μετακινηθεί στην αίθουσα αναμονής. Όταν Mary ζητεί πληροφορίες για τη χειρουργική επέμβαση, ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχει καμία καταγραφή του Kevin στο σύστημα και έχει εξαφανιστεί. Επιπλέον, ο Δρ Harding είναι σε διακοπές και η διευθύντρια του νοσοκομείου δεν μπορεί να εντοπίσει καμιά νοσοκόμα με το όνομα Amanda στους καταλόγους προσωπικού. Καλεί την αστυνομία και ο ντετέκτιβ Franklin αναλαμβάνει την υπόθεση. Κανείς δεν πιστεύει την ιστορία της Mary, ιδιαίτερα όταν της πέφτουν κατά λάθος στο πάτωμα κάτι χάπια κατά της κατάθλιψης. Αποστέλλεται σε ψυχολογική αξιολόγηση με τον Δρ Markus Bensley και διαπιστώνεται ότι πάσχει από ασταθές και παραληρητικές διαταραχές της προσωπικότητας. Η Mary φεύγει από το γραφείο του και αναζητά τον Kevin και την αποκάλυψη της αλήθειας.





Η ταινια ειναι αφιερωμένη στην  Brittany Murphy που μετα απο την ταινια πέθανε... 


Πηγή : www.thegt.net , www.thegreekz.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...