Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τα Προβλήματα του Iphone 3G με Το IOS 4 θα αντιμετωπιστούν σύντομα



Υπήρξαν πολλά παράπονα σχετικά με τις επιδόσεις του iOS 4.0.x στο παλιότερο μοντέλο iPhone 3G, στο ότι το δύο χρονών μοντέλο παρά ότι υποστηρίζει το iOS 4, το εκτελεί με πολλά προβλήματα.
Και ενώ η Apple παραδέχτηκε το πρόβλημα, και άρχισε σχετική έρευνα, δεν υπήρξαν νεώτερα σχετικά με την αποκατάσταση των προβλημάτων, μέχρι τώρα.

Η ανταπόκριση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple Steve Jobs (είναι γνωστό ότι σποραδικά απαντάει κατευθείαν σε μηνύματα χρηστών), ήρθε σαν αποτέλεσμα του παρακάτω μηνύματος.
Περιμένω υπομονετικά από τις εκδόσεις 4.0.1 και 4.0.2 , ψάχνοντας για την διόρθωση που θα κάνει το τηλέφωνο μου να λειτουργήσει κανονικά πάλι. Έχω διαβάσει σε συζητήσεις που συμβουλεύουν να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο ή να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη μέθοδο για να επαναφέρω την παλιότερη έκδοση του iPhone 3, αλλά δεν επιθυμώ να χρησιμοποιήσω μια μέθοδο που δεν υποστηρίζετε από την Apple.


Πράγματι , δεν μπορείτε να γυρίσετε σε παλιότερη έκδοση χωρίς να πηδήσετε από βήματα που δεν εγκρίνει η Apple. Ορίστε τι απάντησε ο Jobs με τον γνωστό λακωνικό τρόπο:
Αναβάθμιση Λογισμικού αναμένεται σύντομα.
Στάλθηκε από το iPhone.


Το σύντομα μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε, αλλά έχει σημειωθεί ότι ήδη οι beta εκδόσεις της επόμενης 4.1 αναβάθμισης δείχνουν σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις του iOS 4 στο 3G. H Apple έχει απενεργοποιήσει μερικές λειτουργίες στο iOS 4 στο μοντέλο 3G, περιλαμβανομένης και της πολλαπλής εκτέλεσης προγραμμάτων ταυτόχρονα, εξ αιτίας περιορισμών στην ισχύ των παλιότερων συσκευών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...