Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

«Πρώτη» και για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού

«Πρώτη» και για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού



Νέο ξεκίνημα για τις «ερυθρόλευκες»
Νέο ξεκίνημα για τις «ερυθρόλευκες» (Φωτογραφία:  ACTION IMAGES )
Αθήνα
Το δικό της ξεκίνημα εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, την Παρασκευή. Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας, όπου παρευρέθηκαν ο ταμίας του διοικητικού συμβουλίου, Στέλιος Κούβαρης και ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου, Γιάννης Λάμπρου.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Νικολάκης, ενημέρωσε τις παίκτριες για το πρόγραμμα προετοιμασίας, το οποίο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα με ιατρικές εξετάσεις (πρωί) και προπόνηση (απόγευμα) στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Η αισιοδοξία και η θέληση να φτάσει η ομάδα ακόμα πιο ψηλά φέτος, εκφράστηκε ξεκάθαρα, αν και συγκρατημένα από όλες σχεδόν τις παίκτριες, αλλά και τον προπονητή, ο οποίος... προϊδέασε λίγο τις παίκτριές του για τη σκληρή δουλειά που θα ακολουθήσει!

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά»

Ο νεαρός τεχνικός ανέφερε: «Για κάθε προπονητή το στάδιο της προετοιμασίας είναι το Α και το Ω ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς. Τώρα θα πρέπει να μπουν οι βάσεις προκειμένου να γίνουμε ομάδα, με δεδομένο μάλιστα ότι έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές. Τα πολλά λόγια αυτή την εποχή είναι φτώχια. Το σύνθημα είναι δουλειά, δουλειά και δουλειά. Αλλωστε στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μυστικά. Για να έρθουν οι επιτυχίες θα πρέπει να ιδρώσουμε όλοι μας.

» Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι και να βγάζουμε το πάθος που αρμόζει στον Ολυμπιακό. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ούτως ή άλλως διαφορετικό, καθώς πάρθηκε η απόφαση να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του και δεν θα παίξουμε πλέι οφ. Ετσι, η ομάδα θα πρέπει να είναι πανέτοιμη στην τελική φάση όπου κάθε βαθμός θα είναι κυριολεκτικά χρυσάφι».

«Τιμή να είσαι αρχηγός»

Με τη σειρά της η νέα αρχηγός των ερυθρόλευκων, Ελενα Κόλεβα ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η τιμή αλλά και η ευθύνη να είσαι αρχηγός μίας ομάδας του Ολυμπιακού. Εύχομαι και εφέτος να είμαστε κυριολεκτικά μία οικογένεια. Αυτό ήταν το μεγάλο μας μυστικό την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα είναι πλήρης και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις».

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Βάσω Νικούλη, τόνισε: «Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα όλες τις νέες συμπαίκτριές μας. Πάνω απ' όλα, να έχουμε υγεία και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δώσουμε συνέχεια στην περσινή καλή χρονιά του Ολυμπιακού».

«Όνειρο... το πρωτάθλημα»

Στη συνέχεια, η έτερη κεντρική και νεοαποκτηθείσα από τον Ηρακλή, Εύη Κυριακίδου είχε να πει: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να εκπληρωθεί το όνειρό μου που είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Χαριτολογώντας θα μπορούσα να πω ότι εγώ το θέλω περισσότερο από ότι ο Ολυμπιακός. Το κλίμα είναι πολύ καλό και επιτέλους θα συνεργαστώ με τον κ. Νικολάκη και εκτός της Εθνικής ομάδας».

«Να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας»

Τέλος, η Χαρά Σαβίδου ανέφερε: «Επιστρέφουμε στις προπονήσεις με πολύ όρεξη. Αυτό που προέχει είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας», ενώ η Αλεξάνδρα Κρσνεβιτς συμπλήρωσε: «Γνωρίζω ότι έχω έρθει στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ομάδας. Με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας με το βόλεϊ που θα παίξουμε».

πληροφορίες από www.sport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...