Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πυροβόλησαν ξανά ομογενείς στην Χειμάρρα – Νέες προκλήσεις από Αλβανούς


Συνεχίζεται το κλίμα εκφοβισμού στην Χειμάρρα. Προκαλούν και πάλι οι Αλβανοί. Πυροβόλησαν σε καφενείο ομογενή ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς και θύματα.










Οι προκλήσεις στην Χειμάρρα δεν έχουν τέλος. Αλβανοί στην Χειμάρρα, επιχειρούν να εκφοβίσουν τον ελληνικό πληθυσμό της πόλης και κυρίως νέους ομογενείς, που πρωτοστάτησαν στις διαμαρτυρίες για την άγρια δολοφονία του 38χρονου Αριστοτέλη Γκούμα, πριν από τρεις εβδομάδες, από ομάδα εθνικιστών επειδή μιλούσε Ελληνικά.
Σύμφωνα με το πόρταλ του “Πρώτου Θέματος”, αργά το βράδυ της Τρίτης, τέσσερις νεαροί Αλβανοί που επέβαιναν σε επιβατικό αυτοκίνητο, βρέθηκαν έξω από την καφετέρια που λειτουργεί ο ομογενής κ.Παντελής Κοκαβέσης στην παραλία της Χειμάρρας και πυροβόλησαν πέντε φορές στον αέρα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.
Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, είναι μέλος της Ένωσης Χειμαρριωτών στην Αθήνα και στις αρχές του καλοκαιριού επέστρεψε στην Χειμάρρα, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.
«Τα μέλη της συμμορίας είναι ίδιας ηλικίας με τους δράστες της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα. Διέμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονται κοντά στην καφετέρια του Παντελή Κοκαβέση. Η κυνηγητική καραμπίνα με την οποία πυροβόλησαν, ανήκει στον πατέρα ενός εκ των δραστών. Έρχονται δηλαδή για διακοπές στην Χειμάρρα, πάνοπλοι» δήλωσε στο site του “Θέματος” ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών κ.Φρέντυ Μπελέρης.
Μετά τους πυροβολισμούς, έφτασε στο σημείο κλιμάκιο της τοπικής αστυνομίας, όπου μετά από έρευνες προχώρησε στη σύλληψη δύο δραστών, από τους τέσσερις που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.
«Είναι αυτονόητο, πως οι τελευταίες επιθέσεις, εντάσσονται σε ένα σχέδιο εκφοβισμού της ελληνικής μειονότητας και κυρίως των νέων ανθρώπων, που πήραν την απόφαση να επιστρέψουν οριστικά στη Χειμάρρα» κατέληξε ο κ.Μπελέρης.
Πηγή :
http://www.newsit.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...