Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Β. Κορέα: Με πυρηνικές δυνάμεις η απάντηση σε ΗΠΑ και Ν. Κορέα

Β. Κορέα: Με πυρηνικές δυνάμεις η απάντηση σε ΗΠΑ και Ν. Κορέα
Η Πιονγιάνγκ θα απαντήσει με τις «πυρηνικές της δυνάμεις αποτροπής», αν δεχτεί επίθεση από τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.
Η Βόρεια Κορέα θα απαντήσει με τις «πυρηνικές της δυνάμεις αποτροπής», αν δεχτεί επίθεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα, επανέλαβε ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στην Κούβα, τον οποίο επικαλείται σήμερα ένα κουβανικό πρακτορείο ειδήσεων.
Αν η Ουάσινγκτον και η Σεούλ προκαλέσουν σύγκρουση στην κορεατική χερσόνησο, «θα τους απαντήσουμε με έναν ιερό πόλεμο με βάση τις πυρηνικές μας δυνάμεις αποτροπής», δήλωσε την Παρασκευή το βράδυ ο πρεσβευτής Κουόν Σουνγκ Σολ κατά τη διάρκεια τελετής για την πεντηκοστή επέτειο από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Κούβας και της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με το πρακτορείο Prensa Latina.
Ο πρεσβευτής επανέλαβε σχεδόν κατά λέξη τις απειλές που η Επιτροπή Άμυνας της Βόρειας Κορέας, υπό την προεδρία του Κιμ Γιονγκ Ιλ, είχε εκτοξεύσει στα τέλη Ιουλίου, λίγο πριν από την έναρξη των ναυτικών ασκήσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας.
Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ αναχώρησε από τη Βόρεια Κορέα, την Παρασκευή με έναν Αμερικανό του οποίου πέτυχε την απελευθέρωση, και ένα μήνυμα από την Πιονιάνγκ για την προθυμία της να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις για τον πυρηνικό αφοπλισμό της, σύμφωνα με τα επίσημα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

 πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...