Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Το WinZip φτάνει το 1 δισεκατομμύριο downloads!

image347 Το WinZip φτάνει το 1 δισεκατομμύριο downloads!
Το δημοφιλές utility συμπίεσης αρχείων WinZip, πλησιάζει ένα πολύ σημαντικό ορόσημο, αυτό του ενός δισεκατομμυρίου downloads. Η επίτευξη του δισεκατομμυριοστού κατεβάσματος, αναμένεται τις επόμενες 20 ημέρες.

Για να γιορτάσει το μεγάλο αυτό επίτευγμα, η εταιρεία σχεδίασε μία προωθητική ενέργεια που αναμένεται να ανακοινωθεί. Όσοι κατεβάσουν το WinZip 16.5 για Windows μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, λαμβάνουν δωρεάν την πλήρη έκδοση του WinZip Courier 3.5, μιας εφαρμογής συμπίεσης, κρυπτογράφησης και image re-sizing για email clients.

To WinZip κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1991 και έγινε το πιο δημοφιλές πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων παγκοσμίως. To 2006 η WinZip Computing εξαγοράστηκε από την Corel.

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από αυτή για Windows, διατέθηκαν εκδόσεις και για πλατφόρμες Web, mobile, και social media. Πλέον, διατίθεται σε εκδόσεις για Windows, Mac, iOS, Android και αναμένεται και αυτή για Windows 8.

http://troktiko.eu/2012/08/to-winzip-ftanei-to-1-disekatommurio-downloads/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...