Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Κρήτη: Εντοπίστηκαν περισσότερα από 2.600 δενδρύλλια

 Κρήτη: Εντοπίστηκαν περισσότερα από 2.600 δενδρύλλια
Νωρίς το απόγευμα ολοκληρώθηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε νωρίς το πρωί με περισσότερους από 100 αστυνομικούς να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου για χασισοφυτείες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive οι αστυνομικοί αλλά και ένα ελικόπτερο που ήρθε από την Αθήνα εντόπισαν στα δυτικά του νομού Ρεθύμνου, τα Ζωνιανά και το Μυλοπόταμο τέσσερις χασισοφυτείες, με συνολικά 2.609 ενδρύλλια κάνναβης.
Η πιο μεγάλη εξ αυτών βρέθηκε στο Δυτικό Βαλσαμόνερο με 1515 δενδρύλλια, ενώ μία μικρή εντοπιστηκε στην Κουφή, και δύο ακόμα στον Καλαμά, κοντά στο Πέραμα. Τα δενδρύλλια ήταν σε πλήρη ανάπτυξης, έφταναν τα 5 μέτρα σε ύψος και οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινούσε η διαδικασία της συγκομιδής και αποξήρανσης.
Με βάση τα στοιχεία που εντοπίστηκαν, οι αστυνομικού πιστεύουν ότι είναι θέμα ημερών ο εντοπισμός και η σύλληψη των καλλιεργητών, αναφέρει το protothema.gr

http://troktiko.eu/2012/08/krith-entopisthkan-perissotera-apo-2-600-dendrullia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...