Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η HTC ζήτησε οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση της Ταϊβάν

image276 Η HTC ζήτησε οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση της Ταϊβάν
 
Το οτι η Ταϊβανέζικη εταιρεία έχει πέσει αρκετά σε πωλήσεις είναι γνωστό εδώ και καιρό, φαίνεται όμως πως το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ότι νομίζαμε. Ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας, Perng Fai-nan ζήτησε και επίσημα βοήθεια από το κράτος, λέγοντας πως η οικονομική κατάσταση της εταιρείας είναι «ζωτικής σημασίας για το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν του νησιού».
Ο Perng ανέφερε επίσης πως οι πττωτική πορεία της HTC οφείλεται στην μείωση που έχει παρατηρηθεί στις εξαγωγές της χώρας. Οι εξαγωγές της χώρας σημειώνουν σταθερή πτώση τους τελευταίους μήνες, ενώ τον Ιούλιο η πτώση έφτασε το 11.6%.
Σε αντίθεση με μια άλλη περίπτωση, αυτή της Nokia όπου η κυβέρνηση της Φινλανδίας είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε βοήθεια, το υπουργείο οικονομικών της Ταϊβάν μέσω εκπροσώπου του ανακοίνωσε πως σκοπεύει να προσφέρει βοήθεια στην εταιρεία.

http://troktiko.eu/2012/08/h-htc-zithse-oikonomiki-boitheia-apo-thn-kubernhsh-ths-ta-ban/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...