Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Συλλήψεις 1.130 παράνομων μεταναστών στην Αθήνα

image89 Συλλήψεις 1.130 παράνομων μεταναστών στην Αθήνα
Συνολικά 1.130 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς». Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παραμονή τους στη χώρα…
Πραγματοποιήθηκαν 52 κατ’ οίκον έρευνες παρουσία εννέα εισαγγελικών λειτουργών και προσήχθησαν σε υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) 4.900 αλλοδαποί.
Οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης συνεχίζονται και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, στην πλατεία Βάθης, στο Πεδίον του Αρεως και στην Ομόνοια.
Με την επιχείρηση «Ξένιος – Ζευς» στέλνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, τόνισε το Σάββατο σε δηλώσεις του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας. Η επιχείρηση άρχισε με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός, θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Όποιος αποπειράται να εισέλθει στη χώρα μας παράνομα, θα απωθείται στη μεθοριακή γραμμή, αλλά και αν ακόμα καταφέρει να εισέλθει ο ανέξοδος τουρισμός Έβρος-Αθήνα σταματάει εδώ, παρατήρησε χαρακτηριστικά. Οπως είπε, κάθε τοπικός Αστυνομικός Διευθυντής εντέλλεται και θα εφαρμόζει αυστηρά τη δυνατότητα που δίνει ο Νόμος 3386/2005 για την έκδοση διοικητικής απόφασης απέλασης κράτησης και δεν θα επιτρέπει την κάθοδο στην πρωτεύουσα ή σε άλλες πόλεις.
Naftemporiki.gr
kafeneio-gr.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...