Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τον "στόλισε" επειδή ... ζήτησε απόδειξη στο Ακρωτήρι Χανίων! Αλλά δεν είχε δει τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ!

Δεν φτάνει που "έλουσε" με κοσμητικά τον πελάτη που έκανε ... το λάθος να ζητήσει απόδειξη, προσπάθησε και να ξεφύγει όταν αντιλήφθηκε ότι παρόντες στο περιστατικό ήταν ελεγκτές του ΣΔΟΕ!

Ο "επιχειρηματίας" είχε στήσει παράνομο παράπηγμα σε παραλία, στο Ακρωτήρι Χανίων, το οποίο λειτουργούσε ως αναψυκτήριο. Όταν όμως ένας από τους πελάτες του ζήτησε απόδειξη, εκείνος έγινε ... ταύρος μαινόμενος! Στη "δήλωση" ότι δε δίνει αποδείξεις, παρόντες ήταν ελεγκτές του ΣΔΟΕ, που είχαν μεταβεί στο σημείο για να ελέγξουν σχετικές πληροφορίες για τη δράση του εν λόγω άνδρα. Ο "επιχειρηματίας" προσπάθησε να το σκάσει, αφού προηγουμένως προσπάθησε να κλειδώσει το αναψυκτήριο του.

Όμως οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ειδοποιώντας το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας για την περίπτωση του. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα πάντως με το ΣΔΟΕ, ο συλληφθείς δεν είχε κάνει ούτε έναρξη επαγγέλματος.

cretalive
http://www.pinnokio.gr/arthro/TON-STOLISE-EPEIDH-ZHTHSE-APODEIKSH-ALLA-DEN-EIXE-DEI-TOYS-ELEGKTES-TOY-SDOE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...