Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό στον κόσμο

Η ουσία Scopolamine, ευρέως γνωστή και ως "η ανάσα του Διαβόλου", κυκλοφορεί στους δρόμους της Κολομβίας.Το ισχυρότατο ναρκωτικό, το οποίο καταργεί την ελεύθερη βούληση και μπορεί να διαγράψει τη μνήμη, προέρχεται από ένα δέντρο το οποίο συναντάται συχνά στη Νότια Αμερική.



Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αστικοί μύθοι λένε ότι άτομα υπό την επήρεια της ουσίας πέφτουν θύματα βιασμού, κλοπής και αφαίρεσης οργάνων.

Όταν βρετανός δημοσιογράφος, ρώτησε έναν κολομβιανό διακινητή του ναρκωτικού, για περισσότερες λεπτομέρειες, ο ίδιος του απάντησε πως ο δράστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να φυσήξει το ναρκωτικό στο πρόσωπο του θύματός του. Στη συνέχεια το θύμα μετατρέπεται σε ένα άβουλο "ζόμπι" και υπακούει στις εντολές του δράστη, με συνέπεια να κάνει ακραία και εκτός ελέγχου πράγματα. Ο διακινητής σημείωσε πως σε υψηλές δόσεις το ναρκωτικό μπορεί να προκαλέσει το θάνατο, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως είναι χειρότερο και από τον Άνθρακα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η CIA επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την ουσία ως "ορό της αλήθειας" τον καιρό του Ψυχρού Πολέμου. Το εγχείρημα όμως απέτυχε, καθώς το ναρκωτικό αποτελείται από χημικές ενώσεις, οι οποίες προκαλούν – μεταξύ άλλων – και ψευδαισθήσεις.
Πηγή: radar.gr
http://to-kounavi.blogspot.gr/2012/05/blog-post_5676.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...