Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί το νέο iPhone

image662 Στις 12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί το νέο iPhone
 
Στις αρχές Μαρτίου για πρώτη φορά ακούστηκαν φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας γενιάς iPhone, οι οποίες μιλούσαν για παρουσίαση και κυκλοφορία της συσκευής τον Οκτώβριο, τον μήνα που συνήθως η Apple κυκλοφορούσε την νέα γενιά των smartphone της… Πρόσφατα όμως άρχισε να επικρατεί έντονη φημολογία πως το iPhone 5 θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο, φήμες οι οποίες τώρα επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από πληθώρα πηγών, η αμερικάνικη εταιρεία ετοιμάζει ένα event για την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 όπου μαζί με το iPhone 5 πολύ πιθανότατα θα παρουσιάσει και το νέο iPad mini.
Αρχικά η φήμη κυκλοφόρησε από το iMore, επικαλούμενο έγκυρες πηγές οι οποίες «έχουν αποδειχθεί σωστές στο παρελθόν», με το AllThingsD να τις επιβεβαιώνει χρησιμοποιώντας τις δικές του, γεγονός που δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει αφού το AllThingsD έχει αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστο στο παρελθόν, έχοντας επιβεβαιωθεί στις φήμες του αρκετές φορές. Βεβαίως δεν υπάρχει ακόμα κάποιο στοιχείο για το θέμα του event, δεν μπορεί όμως να είναι άλλο από την παρουσίαση του iPhone 5, ίσως μαζί με το νέο iPad mini.
Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα το νέο iPhone, η πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας σύμφωνα με Κινέζους κατασκευαστές είναι η 21 Σεπτεμβρίου.

http://troktiko.eu/2012/07/stis-12-septembriou-tha-parousiastei-to-neo-iphone/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...