Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ξεκινά να εμφανίζει διαφημίσεις το μTorrent

image219 Ξεκινά να εμφανίζει διαφημίσεις το μTorrent
 
Δεδομένου ότι πρόκειται για την δημοφιλέστερη ίσως εφαρμογή διαχείρισης torrent, θα ήταν περίεργο αν οι δημιουργοί του δεν στρέφονταν κάποια στιγμή στον τομέα των διαφημίσεων ως πηγή εσόδων. Μέχρι τώρα το μTorrent εισέπραττε τον κύριο όγκο των εσόδων του από το toolbar που οι χρήστες προαιρετικά δέχονταν να εμφανίζεται όταν εγκαθιστούσαν το πρόγραμμα.
Από εδώ και πέρα όμως πάνω από τη λίστα των torrents που κάνουν download θα βλέπουν και διάφορα άλλα sponsored torrents. Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε ο χώρος αυτός θα χρησιμοποιείται γενικώς για την προβολή διαφημίσεων αλλά και για την ενημέρωση του χρήστη για την ύπαρξη νέων εκδόσεων του προγράμματος.
Μάλιστα οι χρήστες δεν θα μπορούν να αφαιρέσουν τα sponsored torrents αν και θα υπάρχει η δυνατότητα απομάκρυνσης κάποιων μεμονωμένων διαφημίσεων.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται κάποιος θα βλέπει και διαφορετικό διαφημιστικό περιεχόμενο.
Γεγονός που σημαίνει ότι η IP του θα καταγράφεται από την υπηρεσία και ενδεχομένως να μπορεί να κρατηθεί και σε αρχείο η λίστα με τα αρχεία που κατεβάζει. Η ίδια η εταιρεία πάντως διαβεβαιώνει ότι θα σεβαστεί και θα προστατέψει πλήρως τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της.
Σε κάθε περίπτωση, αν δεν επιθυμείτε να βλέπετε διαφημίσεις όταν κατεβάζετε αρχεία μπορείτε πάντοτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους βασικότερους ανταγωνιστές του μTorrent το Deluge.

 http://troktiko.eu/2012/08/xekina-na-emfanizei-diafhmiseis-to-mtorrent/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...