Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

5 συμβουλές για μακροζωία!


Είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο...
να μπορέσουμε να επέμβουμε στη φύση, και να "κανονίσουμε" εμείς το πόσα χρόνια θα ζήσουμε. Ωστόσο αποδεδειγμένα υπάρχουν κάποιες απλές συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να αυξήσουμε το προσδόκιμο ζωής μας.

1) Την επόμενη φορά που θα είστε μεταξύ σαλάτας και σούπας, προτιμήστε το πρώτο: Η κατανάλωση ωμών λαχανικών σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να προσθέσει τουλάχιστον 2 χρόνια στο προσδόκιμο της ζωής σας!

2) Μάθετε το νόμο του λίπους. Το λίπος που κουβαλάτε σήμερα, μπορεί να σας σκοτώσει αύριο: Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι όσο περισσότερο είναι το ποσοστό λίπους στο σώμα, τόσο περισσότερο μειώνεται το προσδόκιμο ζωής.

3) Φάτε ξηρούς καρπούς: Περιέχουν Ω3 λιπαρά και έχει παρατηρηθεί ότι άνθρωποι που κατανάλωναν ξηρούς καρπούς 5 περίπου φορές τη βδομάδα, ζούσαν περισσότερο.

4) Οι φίλοι σώζουν ζωές: Ερευνητές ανακάλυψαν ότι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερο κύκλο γνωριμιών, τείνουν να ζουν περισσότερο. Αφήστε τον καναπέ και βγείτε για ποτό.

5) Υπάρχει ζωή μετά τη σύνταξη: Όσο περισσότερο είστε συμβιβασμένη με τη διαδικασία της γήρανσης, τόσο μεγαλώνει και το προσδόκιμο ζωής σας.


http://korkos.blogspot.gr/2012/08/5.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...