Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πόσος καφές είναι αρκετός;

 

Δυο φλιτζάνια καφέ μπορούν να μειώσουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, σύμφωνα με νέα έρευνα από το Beth Israel Deaconess Medical Center στην Βοστώνη.
Οι ερευνητές μελέτησαν τα στοιχεία πέντε προηγούμενων μελετών που αφορούσαν συνολικά 150.000 άνδρες και γυναίκες και διαπίστωσαν ότι εκείνοι που έπιναν καθημερινά 1-2 φλιτζάνια καφέ είχαν κατά 11% λιγότερο πιθανότητες να παρουσιάσουν καρδιακή ανεπάρκεια σε σύγκριση με εκείνους που δεν έπιναν κανένα.
Οι ειδικοί εικάζουν ότι η ευεργετική δράση του καφέ οφείλεται στο ότι μάλλον βοηθά στη ρύθμιση το σακχάρου και της πίεσης. Ωστόσο, η κατανάλωση πέντε ή περισσότερων φλιτζανιών καφέ φαίνεται επιζήμια για την καρδιά, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Circulation Heart Failure.
Σύμφωνα δε με άλλη πρόσφατη αμερικανική έρευνα η κατανάλωση καφέ συνδέεται με τη μακροζωία – συγκεκριμένα με τη μείωση της πιθανότητας θανάτου από νόσους όπως καρδιαγγειακά, αναπνευστικά νοσήματα, εγκεφαλικό, διαβήτη (όχι όμως και από καρκίνο).

http://omorfamystika.gr/%CE%9D%C

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...