Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Η Activision μπαίνει δυναμικά στο χώρο των mobile games

image245 Η Activision μπαίνει δυναμικά στο χώρο των mobile games
 
Δεδομένου ότι η Activision αποτελεί ήδη ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο χώρο του gaming θα ήταν περίεργο αν δεν επεκτεινόταν και στην ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη αγορά του mobile. Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, η εταιρεία έχει πλέον ένα καινούργιο τμήμα ανάπτυξης mobile παιχνιδιών της εταιρείας το Blast Furnace το οποίο μάλιστα δημιούργησε για iOS μία εντελώς ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού για Atari Pitfall.
Αν και το γεγονός της πολυδιάσπασης του χώρου είναι κάτι που η Activision γνωρίζει πολύ καλά, δεν θεωρεί ότι θα αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα. Αντιθέτως σκοπεύει να σχεδιάσει τους τίτλους της με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να παιχτούν άνετα ακόμη και σε παλαιότερες συσκευές.
Όπως είναι φυσικό η εξέλιξη αυτή, στο βαθμό που θα έχει συνέχεια πρόκειται να ωφελήσει ιδιαίτερα την κονσόλα Ouya στην οποία, όπως είναι γνωστό, πρόκειται να τρέχουν όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει για Android. Η είσοδος με άλλα λόγια ενός τόσο σημαντικού παίκτη στην αγορά του mobile, θα δώσει αρκετά σημαντικά κίνητρα σε κάποιον gamer να αγοράσει τη συγκεκριμένη παιχνιδομηχανή.



http://troktiko.eu/2012/08/h-activision-mpainei-dunamika-sto-choro-ton-mobile-games/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...