Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αναβαθμίστηκε το Tweetbot για Mac

image262 Αναβαθμίστηκε το Tweetbot για Mac
 
Το Tweetbot, ο γνωστός Twitter client για Mac αναβαθμίστηκε στην έκδοση 0.7 (ή alpha 5) και προσφέρει αρκετές νέες δυνατότητες. Αρχικά, η νέα έκδοση δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν drafts, σώζοντας το κείμενο που έχουν γράψει ώστε να μπορούν να το τελειώσουν ή να το δημοσιεύσουν αργότερα. Η εφαρμογή προσφέρει ακόμα και την δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων GIF, η οποία τώρα δεν γίνεται μέσω browser αλλά σε ξεχωριστό παράθυρο μέσα στην εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν share τις συζητήσεις τους μέσω του Storify αλλά και να κάνουν edit το προφίλ τους μέσα από το Tweetbot.
Προς το παρόν το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει ενημερώσεις μέσω του Notification Center, κάτι που θα ενσωματωθεί στην τελική έκδοση, ενώ η 0.7 είναι και η τελευταία έκδοση του Tweetbot που υποστηρίζει το OS X Lion. Οι επόμενες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το Mountain Lion.
Το Tweetbot είναι ακόμα σε Alpha έκδοση την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο tapbots.com/tweetbot_mac.

http://troktiko.eu/2012/08/anabathmisthke-to-tweetbot-gia-mac/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...