Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Συγκλονίζει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 9χρονης στην Καβάλα


Επιβεβαιώνει το πόρισμα του ιατροδικαστή τις καταγγελίες εννιάχρονης στις αστυνομικές αρχές της Καβάλας για σεξουαλική κακοποίησή της. Ο ιατροδικαστής Νίκος Τσιφνίδης από την Ιατροδικαστική....


Υπηρεσία Κομοτηνής, που εξέτασε σήμερα την ανήλικη, διαπίστωσε τραύματα στα γεννητικά της όργανα που συντείνουν σε μακροχρόνια σεξουαλική κακοποίησή της.

Η ανήλικη προσήλθε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, συνοδευόμενη από τη θεία της, και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον 63χρονο σύζυγο της γιαγιάς της. Ο 63χρονος ζούσε με την καταγόμενη από τη Βουλγαρία σύζυγό του στην κοινότητα Λυδία του Δήμου Καβάλας και η εννιάχρονη, η οποία διέμενε με τη μητέρα της στη Βουλγαρία, τούς επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας Κώστας Σιμούδης, η μικρή, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, αποκάλυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε εις βάρος της από την ηλικία των 6 ετών, χωρίς ποτέ η ίδια να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντος, οι αστυνομικοί βρήκαν έντυπο πορνογραφικό υλικό.

Ο 63χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και σήμερα επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας προκειμένου να απολογηθεί και στη συνέχεια να αποφασιστεί αν θα κριθεί προφυλακιστέος.

Zougla.gr
http://www.trelokouneli.gr/2012/08/9.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...