Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Απόφαση-σοκ για τον Λανς Άρμστρονγκ

 Απόφαση σοκ για τον Λανς Άρμστρονγκ

Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η απόφαση της αμερικανικής υπηρεσίας αντιντόπινγκ (USADA) κατά του κορυφαίου ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ να του αφαιρέσει και τους επτά τίτλους, όπως επίσης και να τον αποκλείσει από όλους τους αγώνες. Είχε προηγηθεί η απόφαση του ίδιου να μην συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη προκειμένου να αποδείξει ότι δεν πήρε αναβολικά. Μάλιστα , σε ανακοίνωση του ο 40χρονος ποδηλάτης – που αποσύρθηκε επαγγελματικά το 2011- δηλώνει ότι είναι αθώος αλλά πλέον δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτές τις «ανόητες» κατηγορίες και θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένεια του και στο έργο του Ιδρύματος του.
Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο η απόφαση της αμερικανικής υπηρεσίας αντιντόπινγκ (USADA) κατά του κορυφαίου ποδηλάτη και Ο Αρμστρονγκ, υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές ποδηλασίας. Έχει κερδίσει επτά φορές τον γύρο της Γαλλίας τον μεγαλύτερο αγώνα ποδηλασίας στον κόσμο και έναν από τους πιο εξαντλητικούς, ένα μοναδικό ρεκόρ, που δεν έχει καταρρίψει κανείς

http://troktiko.eu/2012/08/apofash-sok-gia-ton-lans-armstrongk/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...