Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Μεξικό: Εγκλημα αδιανόητης βαρβαρότητας στη Βερακρούς

 Μεξικό: Εγκλημα αδιανόητης βαρβαρότητας στη Βερακρούς
Αποκεφαλισμένη βρέθηκε επταμελής οικογένεια, ανάμεσά της και τρία νήπια
 
Φρικιαστικό έγκλημα ανακαλύφθηκε στην πολιτεία Βερακρούς στο Μεξικό, καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρέθηκε αποκεφαλισμένη ολόκληρη επταμελής οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων και τριών παιδιών ηλικίας 9, 7 και 3 ετών. Το αδιανόητο έγκλημα ανακαλύφθηκε μετά από καταγγελίες πολιτών ότι από το αγρόκτημα αναδυόταν μια πολύ κακή οσμή και η αστυνομία προσήλθε για να ερευνήσει, βρίσκοντας τα πτώματα σε αποσύνθεση. Οπως ανακοινώθηκε τα θύματα είχαν δολοφονηθεί τουλάχιστον τρεις μέρες πριν.
Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα έρχεταθ στο φως μόλις πέντε μέρες μετά την ανακάλυψη μιας πενταμελούς δολοφονημένης οικογένειας στο τουριστικό Ακαπούλκο.
Από το Δεκέμβριο του 2006, όταν ο απερχόμενος δεξιός πρόεδρος Φελίπε Καλδερόν ανήλθε στην εξουσία, οι δολοφονήμένοι από συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος και τα ναρκω-καρτέλ ξεπερνούν τους 55.000.
Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε μια ακόμα έξαρση της βίας στο κεντρικό τμήμα της χώρας. Ο Έντγκαρ Μοράλες, εκλεγμένος δήμαρχος της Ματεουάλα στις εκλογές της 1ης Ιουλίου, και ο διευθυντής της προεκλογικής του εκστρατείας βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε ένα όχημα το πρωί της Κυριακής στην πολιτεία Σαν Λουίς Ποτοσί, ενώ την Πέμπτη ανακαλύφθηκαν 14 σοροί μέσα σε ένα άλλο όχημα έξω από την ομώνυμη πρωτεύουσα και το Σάββατο άλλες 12 σοροί στη γειτονική πολιτεία Σακατέκας. Στην πολιτεία Μιτσοακάν την Παρασκευή άνδρες του ομοσπονδιακού στρατού σκότωσαν πέντε υπόπτους ως μέλη ενός καρτέλ των ναρκωτικών.

http://troktiko.eu/2012/08/mexiko-egklhma-adianohths-barbarothtas-sth-berakrous/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...