Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κλείνει εργοστάσια στην Ευρώπη η General Motors

 Κλείνει εργοστάσια στην Ευρώπη η General Motors
 
Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Αμερικής, η General Motors (GM), θέλει να κλείσει ένα ή περισσότερα εργοστάσιά της στην Ευρώπη, γεγονός που βρίσκεται στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων με τα συνδικάτα της θυγατρικής της εταιρείας Opel-Vauxhall, δήλωσε στο Reuters ένας εκπρόσωπος της εταιρείας. «Η GM βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να μειώσει μόνιμα τις ικανότητες» παραγωγής της, δήλωσε ο Τζέιμς Κέιν. Στο ερώτημα αν η εταιρεία επιθυμεί να κλείσει ένα ή περισσότερα εργοστάσιά της στην Ευρώπη, απάντησε: «Ναι, αυτό είναι πάντα σε διαπραγμάτευση».
Η GM έχασε 400 εκατ. δολάρια το δεύτερο τρίμηνο στην Ευρώπη, έπειτα από μια ζημιά ύψους 265 εκατ. δολαρίων το πρώτο τρίμηνο.
Στη διάρκεια μιας σύντομης τηλεφωνικής επικοινωνίας με μερικούς δημοσιογράφους ο Νταν Άμαν, οικονομικός διευθυντής της GM, υπογράμμισε ότι «αν κοιτάξουμε το σύνολο του τομέα, τρίτες πλευρές έχουν εκτιμήσει ότι θα πρέπει να κλείσουν 5, 7 ή 8 εργοστάσια συναρμολόγησης, αν θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτά τα επίπεδα πωλήσεων».
«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τα συνδικάτα μας και, φυσικά, ελήφθησαν μέτρα στη Γαλλία στην PSA, οι Ιταλοί μιλούν για μέτρα όσον αφορά την παραγωγή. Σε όλη την Ευρώπη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε ότι κάποια απαραίτητα μέτρα λαμβάνονται, κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι τώρα», πρόσθεσε ο Άμαν.

http://troktiko.eu/2012/08/kleinei-ergostasia-sthn-europh-h-general-motors/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...