Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Την Παρασκευή θα αποφασίσουν οι Ρώσοι αν θα δικάσουν την Μαντόνα


Δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποφασίσει ως τα τέλη της εβδομάδας αν θα εκδικάσει αγωγή που κατατέθηκε κατά της Αμερικανίδας σταρ Μαντόνα για την υποστήριξη που έδειξε προς τους ομοφυλόφιλους κατά τη διάρκεια πρόσφατης...


συναυλίας της στην πόλη.
"Η αγωγή κατά της τραγουδίστριας Μαντόνα κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει εντός πέντε ημερών για το αν θα την κάνει δεκτή", δήλωσε η αξιωματούχος του δικαστηρίου Μοσκόφσκι της Αγίας Πετρούπολης, Τατιάνα Σένκο.

Οι ενάγοντες, ακτιβιστές όχι και πολύ γνωστών υπερεθνικιστικών οργανώσεων, όπως η Νέα Μεγάλη Ρωσία και το Συνδικάτο Ρώσων Πολιτών, θεωρούν προσβλητικές τις δηλώσεις της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, η οποία τάχθηκε υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε σε αυτήν την πόλη στις 9 Αυγούστου.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν επίσης ότι η Αμερικανίδα σταρ προσέβαλε το θρησκευτικό αίσθημα των ορθοδόξων, δείχνοντας εικόνες από σπασμένους σταυρούς κατά τη συναυλία αυτή.

"Οι ενάγοντες ζητούν αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης", πρόσθεσε η Σένκο, χωρίς να διευκρινίσει σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης που ζητούν.

Ωστόσο ο δικηγόρος των εννέα εναγόντων, ο Αλεξάντερ Ποτσούγεφ, τον οποίο επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, δήλωσε την Παρασκευή ότι η αποζημίωση που θέλουν να ζητήσουν από την Μαντόνα ανέρχεται σε 333 εκατομμύρια ρούβλια (8,5 εκατομμύρια ευρώ).

http://www.trelokouneli.gr/2012/08/blog-post_7216.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...