Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η Google εξαγόρασε τη Wildfire

image29 Η Google εξαγόρασε τη Wildfire
 
Φαίνεται ότι η επικράτηση του Google+ επί του Facebook έχει γίνει κάτι περισσότερο από προτεραιότητα για τη Google. Μάλλον εμμονή θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς. Στο πλαίσιο αυτό δεν αρκείται μόνο στις συνεχείς βελτιώσεις της υπηρεσίας. Ταυτόχρονα προχωρά και σε εξαγορές. Και ενώ έχασε την ευκαιρία να αγοράσει το Instagram, κατάφερε να αποκτήσει τη γνωστή, στο χώρο των social media, Wildfire.
Πρόκειται για μια εταιρεία με ιστορία 4 ετών η οποία δραστηριοποιείται σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube) αλλά ο περισσότερος κόσμος τη γνωρίζει από τις εξαιρετικές εφαρμογές της για το Facebook. To κόστος της εξαγοράς ήταν 250 εκατομμύρια δολάρια.
Όπως επισημαίνει η Google, στόχος της είναι η παροχή βελτίωση των υπηρεσιών που χρησιμοποιούν επαγγελματίες και συνεργάτες της. Μάλιστα σχολίασε ότι πρόκειται να ενσωματώσει την ομάδα της Wildfire στο Google+ όχι μόνο για να το κάνει ακόμη καλύτερο αλλά και με στόχο να αναπτύξει ακόμη περισσότερες λειτουργίες.
Το ενδιαφέρον πάντως της υπόθεσης είναι ότι στην Wildfire εργάζεται και η αδελφή του Mark Zuckerberg, η Arielle Zuckerberg. Γεγονός το οποίο εμμέσως σχολίασε η άλλη του αδελφή Randi στο λογαριασμό της στο Facebook:
«Συγχαρητήρια Wildfire! Πλέον και επισήμως, περισσότερα μέλη της οικογένειας Zuckerberg εργάζονται στη Google, παρά στο Facebook»

http://troktiko.eu/2012/08/h-google-exagorase-th-wildfire/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...